Απίστευτη καταγγελία γνωστού δημοσιογράφου για την Airtickets!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΟΥΣΗΣ AIRTICKETSΔεν την λογοκρίνουμε παρά τους βαρύτατους (μα βαρύτατους λέμε) χαρακτηρισμούς καθότι είναι επώνυμη

Εάν δεν συνέβαινε σε εμένα δεν θα μπορούσα να το πιστέψω! Μπήκα βράδυ της Πέμπτης 9.30 να κλείσω τα εισιτήριά μου για να πάω ταξίδι στο Άμστερνταμ την ερχόμενη Παρασκευή. Κλείνω, πληρώνω, μου στέλνουν email ότι όλα είναι εντάξει και από εκεί και ύστερα αρχίζει η κοροϊδία και η γελοιότητα.
Πρώτα απ’ όλα μου στέλνουν ένα μήνυμα στο κινητό μου «Πάρτε μας τηλέφωνο για τα εισιτήριά σας». Τους παίρνω τηλέφωνο το πρωί της Παρασκευής και αρχίζουν να με ρωτάνε «Τι ακριβώς θέλετε». Τους εξηγώ ότι αυτοί με κάλεσαν και τρώμε 10 λεπτά από τηλεφωνητή σε τηλεφωνήτρια και σε υπεύθυνο – ανεύθυνο για να μάθουμε τι ακριβώς με θέλανε. Τελικά δεν βγάζουν άκρη και μου λένε «Αφήστε μας το κινητό σας να σας καλέσουμε εμείς». Με καλούν στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής και για άλλη μια φορά με ρωτάνε «Μας καλέσατε. Τι ακριβώς θέλετε;». Τους ξανααπαντάω ότι εσείς με καλέσατε και πέστε μου εσείς τι θέλετε και ως εκ του θαύματος παρουσιάζεται στο τηλέφωνο ένας ανεκδιήγητος τύπος ο οποίος χωρίς καν να πει το όνομά του μου λέει τα εξής: «Ξέρετε, έχετε γράψει λάθος το όνομα του συνταξιδιώτη σας (αντί να βάλω πρώτα το επίθετο και μετά το όνομα έβαλα πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο) και γι’ αυτό το λόγο μπορεί όταν πάτε στο αεροδρόμιο να μην ταξιδέψετε».
Όπως αντιλαμβάνεστε μένω κυριολεκτικά μαλάκας. Λέω δεν μπορεί ή μου κάνουν πλάκα ή πρόκειται περί ηλιθίων. Του λέω «Μα τι λέτε κύριε, από τη στιγμή που η κράτηση έχει γίνει με το συγκεκριμένο τρόπο και την έχετε αποδεχτεί κανονικά θα πρέπει να μην έχω πρόβλημα, διότι έτσι όπως μου το λέτε εσείς και λάθος να κάνω στο όνομα, δηλαδή ορθογραφικό, πάλι μπορεί να μην ταξιδέψω». Και τι μου απαντάει ρε παιδιά ο φωστήρας, ο θεός; «Τι να σας κάνουμε κύριε. Από τη στιγμή που κλείσατε τα εισιτήρια έχετε αποδεχτεί τους όρους που αναγράφονται. Αν μας είχατε πάρει τηλέφωνο εχθές το βράδυ, δηλαδή την ίδια ημέρα θα σας τα είχαμε αλλάξει». Και τον ρωτάω τον αρχιτρόμπα «Εχθές το βράδυ στις 9.30 ήσασταν ανοικτά;».  Και τι μου απαντάει ρε παιδιά ο τύπος; «Όχι.». Και τότε ρε απίθανε πώς θα σας πάρω να διορθώσω το λάθος;
Και τώρα ερχόμαστε στο ζουμί. Τι ήθελε να πει ο τύπος; Να ακυρώσουμε τα εισιτήρια, γιατί μπορεί να μην ταξιδέψεις, και να πληρώσεις ακυρωτικά επειδή έχει περάσει μία ημέρα. Εάν δεν πρόκειται περί ασχετοσύνης πρόκειται καθαρά περί απάτης. Αν το κάνουν αυτό και σε άλλους ταξιδιώτες το κάνουν οργανωμένα. Γιατί πες ότι εγώ ξέρω ότι μου λένε παπαριές. Ο άλλος ο κακομοίρης που κλείνει το εισιτήριο μπορεί να γνωρίζει αν αυτά που του λέει ο άλλος από το τηλέφωνο έχουν βάση; Σας απαντώ εγώ. Όχι.
Εγώ καλώ επισήμως την διεύθυνση της Airtickets να απαντήσει σε αυτή την καταγγελία που τους κάνω δημοσίως. Να απαντήσουν δηλαδή, αν ο υπάλληλος που έχουν στο τηλεφωνικό κέντρο είναι απλά άσχετος και αναιδής ή σε διαφορετική περίπτωση το κάνουν επίτηδες προσπαθώντας να πιάσουν κορόιδα που ενδεχομένως μπορεί να την πατήσουν και να ακυρώσουν τα εισιτήρια, ενώ στην πραγματικότητα δεν έχουν κανένα πρόβλημα (όπου ακυρωτικά εξτρά χρεώσεις).
Πάντως, όπως και να έχει, η κάθε εταιρεία είναι υπεύθυνη για αυτούς που βάζει να δουλέψουν. Η Airtickets, μια εταιρεία με ιστορία τεράστια στο αεροπορικό εισιτήριο, θα έπρεπε να προσέχει περισσότερα τα στελέχη της. Και να μην ξεχνάνε ότι ο άνθρωπος που κλείνει εισιτήριο ηλεκτρονικά είναι πάντα πελάτης, άρα του συμπεριφέρεσαι σαν να είναι πελάτης κι όχι σαν να είναι απλά η ονομαστική αξία του εισιτηρίου. Εμένα πάντως τους το δηλώνω από πελάτη τους με έχουν χάσει μια για πάντα.
http://travelstyle.gr/portal/gr/destination_articles.php?dest_id=0&id=10598

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ