ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΝΤΗΛΕΡ "ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ", Η "ΜΙΖΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

monsanto

Πριν από λίγο, φίλος του Ολυμπία σήκωσε άρθρο με τίτλο: Η ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΣΤΑΝ!!!

όπου αποκαλύπτει ένα πολύ περίεργο συμβάν που μπορεί ομως να σημαίνει πάρα πολλά… Τρικλοποδιές από περίεργα τραπεζικά συμπλέγματα και ζόμπι του Παπανδρεϊσμού που προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές στην λειτουργία του εργοστασίου λιπασμάτων στην Καβάλα, όπου πιθανότατα, πίσω από κάποια τράπεζα να εμφανιστεί πάλι κάποιο FUND για να “αγοράσει” φθηνά και να πετάξει εργάτες στο δρόμο. Δεν είναι μόνον όμως οι θέσεις εργασίας. Διαβάστε με μεγάλη προσοχή, τα γράφουμε εδώ και 4 χρόνια.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το εργοστάσιο λιπασμάτων είναι ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. Κυριολεκτικά. Παγκόσμια, ο έλεγχος των λιπασμάτων είναι πλέον ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΟ, χρυσοφόρο προϊόν χρηματιστηρίου, όπου “παίχτες” δημιουργούν ακόμα και επισιτιστικές κρίσεις “παίζοντας” με τις τιμές. (Σχετικά: Monsanto Soars On Earnings, Fertilizer Stocks Follow (MON, POT, MOS, AGU, CF)

goldman sachs ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗΕάν ακόμα οι Έλληνες μπορούν να τρώνε ΦΘΗΝΑ τα προϊόντα της Ελληνικής Γης, αυτό οφείλεται στο ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ εργοστάσιο λιπασμάτων συνεχίζει να δίνει τα λιπάσματα στον Έλληνα αγρότη σε σταθερές τιμές!

Την ίδια στιγμή οι παγκόσμιοι κολοσσοί του ολιγοπωλίου, ποντάρουν στις τιμές των τροφίμων και εξοντώνουν ολόκληρους πληθυσμούς! Κάντε μία απλή αναζήτηση και θα βεβαιωθείτε. Ή διαβάστε αυτό: Το κουνούπι δεν φεύγει από πάνω σου εάν δεν το λιώσεις. Γκρεμίστε τα καθάρματα!

Θέλετε τώρα “Θεωρίες συνωμοσίας”;

20120817-143809.jpg

Τα τελευταία χρόνια, εύφορες εκτάσεις της Ελληνικής Γης καταστρέφονται γεμίζοντας φωτοβολταϊκά. Στον βωμό της “πράσινης ανάπτυξης”. Γράφαμε τότε “εμείς οι συνωμοσιολόγοι”: Τα καθάρματα της πράσινης απάτης: Εξαπάτησαν τον κόσμο με τα φωτοβολταϊκά την ώρα που οδεύουμε σε επισιτιστική κρίση.

Γράφαμε επίσης ξεσκεπάζοντας τον ρόλο της Μονσάντο στην πράσινη απάτη, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2009: “Πράσινη Ανάπτυξη”: Η νέα Πολιτική Απάτη του Καπιταλισμού

Θέλετε τώρα και την μεγαλύτερη “θεωρία συνωμοσίας”;

Δείτε την διεύθυνση της Monsanto στην Ευρώπη.

monsanto europe

 
 

Θυμάστε την διεύθυνση της εταιρείας – βιτρίνας του Ανδρέα (Ανδρίκου) Παπανδρέου; Ναι, του πρωτοπόρου της “Πράσινης Ανάπτυξης” λέμε…

i4cense 2

Τρομακτική σύμπτωση έτσι; Από κάτι εκατομμύρια διευθύνσεις, έτυχε και γειτόνεψαν. Δεν πέτυχε, έτυχε.

Για να αφήσουμε όμως τις θεωρίες συνωμοσίας, θα σας πούμε το απλούστατο. Κόψτε τον λαιμό σας να λειτουργήσουν τα λιπάσματα. Όποιος τολμήσει να βάλει από την πίσω πόρτα καμμία “πολυεθνική”, η οργή (και όχι μόνο των κατοίκων της Καβάλας), μάλλον δεν θα του φέρει τύχη. Εάν πάλι δεν ισχύει η αποκάλυψη του v2004, ζητούμε συγγνώμη για την ενόχληση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ