Θλιβερός οχετός του κυρίου Τριανταφυλόπουλου: Μη με πετάτε, σας είμαι χρήσιμος!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

teleytaia anarthsh troktikou

Θα γράψω ότι θες, θα γράψω ότι πεις, μα Please τη βίλα στην Εκάλη μην πυροβολείς.

Με έναν ορυμαγδό λέξεων χωρίς νόημα, χωρίς να προσκομίζει στην έρευνα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ καινούριο, ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος στη Ζούγκλα επέλεξε να “αποκαλύψει” το παρασκήνιο πίσω από το Τρωκτικό για έναν και μόνο λόγο: Να αποκρούσει τις φήμες που τον “φωτογράφιζαν” ως αυτουργό της δολοφονίας του Σωκράτη, αλλά και να προσπαθήσει να “φωτογραφίσει” αυτός άλλους “αυτουργούς”. Με έντρομο στυλ βέβαια, αφού δεν τόλμησε να ακουμπήσει τα “ταμπού που σκοτώνουν”.

Θα του ήταν πολύ πιο εύκολο να αναδημοσιεύσει το άρθρο μας: Αλήθεια, ποιοί ωφελούνται από τον θάνατο του Σωκράτη; Αυτοί που τον πολεμούσαν εν ζωή;

Αυτό θα αρκούσε να βγάλει τον εαυτό του από το κάδρο και να στρέψει την προσοχή των πολιτών σε αυτούς που πρακτικά ωφελήθηκαν από την εξόντωση του Σωκράτη.

Αντί αυτού, προτίμησε να συνεχίσει να κινείται στον βούρκο που πνίγει την Ελλάδα. Έναν βούρκο στον οποίον και αυτός τροφοδοτεί με άφοδο και λάσπη, προκειμένου να γλιτώσει το τομάρι του δίνοντας “πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων” στους ναζί της Φρανκφούρτης και τους φασίστες της Νέας Διακυβέρνησης.

Που να τολμήσει ο δύστυχος που επικαλείται τις σχέσεις του με τα Ζωνιανά (για να γλιτώσει από τους εισαγόμενους “τρομοκράτες”) να επαναλάβει π.χ. την παλαιότερη “αποκάλυψη του” γύρω από το όνομα του επιχειρηματία Λαυρεντιάδη. Έμεινε προσκολλημένος στον Κοντομηνά και τον Θέμο. Που να τολμήσει να μιλήσει πάλι για τον επιχειρηματία Λασκαρίδη. Ας μιλήσουμε για τον …Εφραίμ, τον Κεντέρη και τη Θάνου. Άλλωστε, αυτοί απειλούν την Ελλάδα!

Ένας οχετός αερολογίας και συνωμοσιολογίας όπου αποκαλύπτεται ο …υπερφυσικός ρόλος (του νεκρού εδώ και χρόνια) αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που “προσπάθησε να αναδείξει τον Σωκράτη”.

Ο Χριστόδουλος που αντιστάθηκε στους βομβαρδισμούς της Σερβίας των γερμανοτσολιάδων, ήταν κατά τον Μάκη “εστία κακού”. Ο Χριστόδουλος που αποκυρήχθηκε από τα λαμόγια του ΔΝΤ που έλεγαν “ψυχραιμία, όχι συλλαλητήρια όπως με τον Χριστόδουλο!!” είναι κακός! Όλως τυχαίως, αυτοί που ΔΕΝ ήθελαν συλλαλητήρια, έκαιγαν μανάδες και έμβρυα στην Μαρφίν. Αυτοί ήταν καλοί.

Το απύθμενο θράσος του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου βέβαια είναι στο ελεεινό γλύψιμο των φυσικών αυτουργών, όπου έχει το θράσος να επικαλείται ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ του διαδικτύου, σχετικά με τη δολοφονία του μικρού μετανάστη από τη βόμβα των γερμανοτσολιάδων. Εγκαλεί ο αξιοθρήνητος κύριος Τριανταφυλλόπουλος τον μακαρίτη Σωκράτη, παραθέτοντας τα γραφόμενα του (όπου έβριζε τους δήθεν “τρομοκράτες”) με τα γραφόμενα σε κρατικοδίαιτη (όπως όλα τα “αντεξουσιαστικά (χαχαχα)”) δρώμενα στην Ελλάδα, όπου ο Σωκράτης δεχόταν απειλές και ύβρεις.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΜΑΪΜΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ “ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ”!! Διαβάστε τα σχετικά και άκρως αποκαλυπτικά: Γιατί μία “Εθνικοσοσιαλιστική” τρομοκρατική οργάνωση έστειλε προκήρυξη στην “Αντιεθνικοσοσιαλιστική” Zougla.gr;

Βαθιά επηρεασμένοι από την “Αντεθνικοσοσιαλιστική” αρθρογραφία του Zougla.gr οι “Εθνικοσοσιαλιστές τρομοκράτες!”

Συνεχίζει ο κύριος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εγκαλώντας τον Σωκράτη για τις σχέσεις τους με τον Κεντέρη, την Θάνου και τα θέματα του ντόπινγκ. Μα κύριε Μάκη, ΟΛΟΙ αυτοί που ξεσηκώθηκαν και σταύρωσαν τους πρωταθλητές μας ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ή ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, είναι οι ίδιοι που έγιναν πλασιέ του ΔΝΤ και της καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας! Είναι οι ίδιοι που μιλούν σήμερα για “σεβασμό της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης” με αφορμή την δίωξη Αγγέλου!

Ας μην μιλήσουμε για το Βατοπαίδι και τις γραφικότητες του κυρίου Τριανταφυλλόπουλου. Πείτε μας κάποιος “ερευνητής” επιτέλους ΑΝ και πόσο ζημιώθηκε ΑΠΟΘΕΤΙΚΑ το Ελληνικό δημόσιο, γιατί από τα ταμεία του κράτους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ από την υπόθεση του Βατοπαιδίου. Αντίθετα, ψάχνουμε τα 300 δις ΚΑΣΕΡΙ που έχουν χαθεί, συν αυτά που χάνονται ελέω ΔΝΤ και υπερδανεισμού. Ο κύριος Τριανταφυλόπουλος ξεχνά να μας δικαιολογήσει ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και ο Εφραίμ και ο Κοντομηνάς να έχουν άδικο. Δε μπορεί κύριε Τριανταφυλλόπουλε να λένε και οι δύο ψέμματα σωστά; Ή ο Εφραίμ είναι κλέφτης ή ο Κοντομηνάς είναι ψεύτης κύριε Τριανταφυλόπουλε.

Η αποθέωση όμως, όπως είπαμε, ο κύριος Τριανταφυλλόπουλος αναμασά τα ίδια για τους γνωστούς Κοντομηνά και Αναστασιάδη, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ!

…Οι “Επιχειρηματίες” αναφέρει, που είχαν χώσει τα φράγα, φωτογραφίζοντας τους ηθικούς αυτουργούς, χωρίς να λέει ΚΟΥΒΕΝΤΑ!

-Για πείτε μας κύριε Δημοσιογράφε, ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΟΛΗ Η ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ; Δεν ξέρεις;

ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥ ΣΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ; Ιδιαίτερα εάν είχες “συνεταιρισθεί” μεταγενέστερα;

Είχες υπονοήσει παλαιότερα ότι ο κύριος Λαυρεντιάδης είχε “χώσει φράγκα” στον κύριο Γκιόλια. Ουδέποτε το ανακάλεσες, αλλά αργότερα είδαμε διαφημίσεις ομίλου συμφερόντων στη Ζούγκλα σου. Μήπως θέλεις να το ανακαλέσεις τώρα;

Είχες λυσσάξει με τη γνωστή υπόθεση του συσσιτίου του δήμου Αθηναίων. Μήπως μπορείς να μας πεις τι έγινε και γιατί έδιωξες τότε μία συνεργάτιδα σου;

Ρητορικές οι ερωτήσεις κύριε Μάκη μου, γιατί το σημερινό σου άρθρο έχει τρεις πυλώνες:

Μη με σκοτώνετε, Ζήτω το ΔΝΤ, κάτω ο κακός Χριστόδουλος, ο Κεντέρης, η Θάνου και όποιος άλλος τολμά να προκαλεί Εθνική ανάταση στους καιρούς της Εθνικής δουλείας. Τα ταπεινωμένα πρόβατα άλλωστε γίνονται οι καλύτεροι δούλοι, οι καλύτεροι χρεωμένοι, οι καλύτεροι νεοθωμανοί.

-Δεν το έκανα εγώ! Άλλοι το έκαναν αλλά δεν τολμάω να τους πω, γιατί φοβάμαι να μην φάτε και ‘μένα.

-Θα γράψω ότι θες, θα γράψω ότι πεις, μα Please τη βίλα στην Εκάλη μην πυροβολείς.

Κάποιοι πεθαίνουν κάθε μέρα κύριε Τριανταφυλόπουλε, κάποιοι δεν πεθαίνουν ποτέ.

Ο κώδικας ντα Μάκης εδώ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=159288&cid=4

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Ολυμπία”, την Τρίτη σε μεγάλο ειδησεογροφικό ηλεκτρονικό μέσο θα βγουν αποκαλύψεις για την λειτουργία του Τρωκτικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ