Ο άνδρας της Ανεμοδουρά, μιλά ανοιχτά τη Δευτέρα στο Ε tv στο Νίκο Νικολόπουλο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140208-134056.jpg

Ενώ οι εξετάσεις είναι αρνητικές, παραμένει μέχρι σήμερα η Βαρβάρα Ανεμοδουρά στο Τζάνειο Νοσοκομείο αφού δεν έχει ακόμα καμία επαφή με το περιβάλλον!!! είπε ο Βαγγέλης Κοψιδάς στη σημερινή επικοινωνία που είχε με τον παραιτηθέντα Υφ. Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ανεξάρτητο Βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.
Όπως είναι γνωστό ο γαλάζιος συνδικαλιστής, Πρόεδρος των ιατρών του
ΙΚΑ Μιχάλης Βλασταράκος σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο σύζυγός της στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου στο E tv επετέθη στην Βαρβάρα Ανεμοδουρά Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και την χτυπούσε στο τοίχο. Η κ. Ανεμοδουρά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύθηκε, ενώ δυστυχώς τις πρώτες μέρες από το σοκ και τα χτυπήματα έφτασε να μην αναγνωρίζει ούτε τον άντρα ούτε κανένα άλλο οικείο της.
Πάντως όσοι επισκέπτονται στο Νοσοκομείο την γαλάζια ασυμβίβαστη εκπρόσωπο των γιατρών του Πειραιά δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους, είναι συγκλονισμένοι ενώ σχολιάζουν αρνητικά την ύποπτη αδιαφορία του Σαμαρά και του Γεωργιάδη που δεν έχουν σηκώσει ούτε ένα τηλέφωνο για να μάθουν για την πορεία της υγείας του ιστορικού στελέχους.
Τέλος τη Δευτέρα στο κανάλι «E tv» στην εκπομπή του Νίκου Νικολόπουλου θα απαντήσει ο σύζυγος της κ. Ανεμοδουρά σ’ όσα λέγονται και θα προχωρήσει σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ