Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140209-002304.jpg

Τα νέα «ΕΘΝικά» κατορθώματα του κ. Γιώργου Μπόμπολα και
των δημοσιογράφων του
«Τζα», που λένε και τα μικρά!!
Έσκασε πάλι μύτη το «ΕΘΝΟΣ» του Μπομπολιστάν –που δεν ξεχνάει το «Βασικό Μέτοχο», μεγάλος γαρ ο πόνος- και στο αυριανό κυριακάτικο φύλλο του τα «ρίχνει», δήθεν, στον Προκόπη Παυλόπουλο, έστω και με υπονοούμενα. Μόνο που αυτά τα υπονοούμενα κρύβουν πολύ δηλητήριο.
Οι αθεόφοβοι του «ΕΘΝΟΥΣ» λοιπόν, στην πρώτη σελίδα, «αναγγέλλουν» ότι επίκειται έλεγχος πλαστών πιστοποιητικών «για τους 35.000 μόνιμους του ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ». Τι αφήνουν δηλαδή να νοηθεί με τον «τίτλο», διότι
το κείμενο στις μέσα σελίδες λέει το αντίθετο: Ότι ο Παυλόπουλος μονιμοποίησε, δήθεν, τους 35.000 –κι εδώ πάλι λάθος κάνουν στα νούμερα, αλλά «ας πάει και το παλιάμπελο»- άρα ο Παυλόπουλος ευθύνεται για το αν κάποιοι απ’ αυτούς προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά που οδήγησαν στη μονιμοποίηση!!
Έλα όμως που τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά, πράγμα που οι «ΕΘΝικοί» δημοσιογράφοι ομολογούν ευθέως στην ανάλυση του «θέματος» στις μέσα σελίδες!! Ο μεν Παυλόπουλος, ως Υπουργός Εσωτερικών, έκανε το γνωστό προεδρικό διάταγμα προσαρμογής στο ευρωπαϊκό δίκαιο για τη μονιμοποίηση των ομήρων συμβασιούχων των Κυβερνήσεων Σημίτη. Μόνο που οι αποφάσεις για την κάθε μονιμοποίηση πάρθηκαν αποκλειστικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια και, σε τελική φάση, από το ΑΣΕΠ. Ο Παυλόπουλος ούτε που ασχολήθηκε με το ζήτημα, αφού τον τελικό λόγο τον έδωσε στο ΑΣΕΠ, για μείζονες εγγυήσεις ανεξαρτησίας και διαφάνειας. Άσε που την εποχή εκείνη το «ΕΘΝΟΣ» «ωρυόταν» πως λίγοι μονιμοποιήθηκαν, και ότι το διάταγμα Παυλόπουλου «ήταν κοροϊδία».
Συμπέρασμα: Ο έλεγχος για τα πλαστά πιστοποιητικά που θα γίνει –και πρέπει να γίνει, έχει άλλωστε καθυστερήσει- από την Ποινική Δικαιοσύνη αφορά μόνο τα υπηρεσιακά συμβούλια και το ΑΣΕΠ. Δηλαδή αν βρεθούν πλαστά πιστοποιητικά –που θα βρεθούν οπωσδήποτε, όπως δείχνουν τα πράγματα- κατηγορούμενοι θα πάνε τα μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων που παρανόμησαν και, φυσικά, τα μέλη του ΑΣΕΠ που τότε έκαναν «τα στραβά μάτια» ή και «τον τροχονόμο» για τους ερίφηδες, οι οποίοι διέπραξαν τουλάχιστον νοθεύσεις εγγράφων και πλαστογραφίες.
Μπράβο λοιπόν κ. Γιώργο Μπόμπολα, με τα «ΕΘΝικά» σαΐνια σου. Έστω και άθελά σου –γιατί πραγματικός στόχος ήταν ο Παυλόπουλος- συμβάλετε στο να διωχθούν οι πραγματικοί ένοχοι: Τα επίορκα μέλη των υπηρεσιακών συμβουλίων και τα επίορκα μέλη του ΑΣΕΠ της εποχής εκείνης. Τα οποία, αν δεν κάνουμε λάθος, τότε «υμνούσατε». Αρκετοί δε υπηρετούν ακόμη στο ΑΣΕΠ. Έρχεται λοιπόν γι’ αυτούς η ώρα του Εισαγγελέα, χάρις σ’ εσάς κ. Γιώργο Μπόμπολα και στα δημοσιογραφικά καϊνάρια σας.
Το κυριότερο το αφήσαμε τελευταίο: Μάθαμε ότι με αφορμή το αυριανό δημοσίευμα του «ΕΘΝΟΥΣ» ο πρώην υπουργός Προκόπης Παυλόπουλος σκέφτεται να κάνει μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας να ασκηθούν διώξεις εδώ και τώρα εναντίον κάθε υπευθύνου, ο οποίος παραβίασε δολίως τις ρυθμίσεις του προεδρικού διατάγματος Παυλόπουλου. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, των μελών του ΑΣΕΠ, για ορισμένα από τα οποία έχει κάτι πληροφορίες, μα τι πληροφορίες…
Εν αναμονή λοιπόν για την εξέλιξη αυτής της «δημοσιογραφικής επιτυχίας» του «ΕΘΝΟΥΣ». Την οποία, είμαστε βέβαιοι, θα σπεύσει αύριο να «υιοθετήσει» το «έγκριτο» «MEGA», πάντα δεύτερο πια και καταϊδρωμένο –μπροστά μακράν ο ΑΝΤ1- στην τηλεθέαση αλλά πάντα πρώτο όταν έχει να κάνει με κάθε μορφής και έντασης συκοφαντία, ιδίως κατά Κ. Καραμανλή και Π. Παυλόπουλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ