Η UNICEF στα βήματα του ναζιστικου Jobbik, ανακάλυψε "θηριωδίες κατα των ισλαμιστών" στην Κεντροαφρικανική δημοκρατία όπου 1 εκ. Χριστιανοί έχουν διωχθεί ή σφαγιασθει!

20140214-140959.jpg

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ο λόγος για την ένοχη σιωπή τους και την ξαφνική “ευαισθησία”; Μα φυσικά το χρήμα! Και αυτοί φέρονται να χρηματοδοτούνται από ισλαμοφασιστικη οργάνωση συνδεδεμένη με την Αλ Κάιντα! Γι’ αυτο κλείνουν τα ματιά στις ισλαμοφασιστικές θηριωδίες και φτάνουν στο σημείο να συμπλέουν με τις θέσεις του ναζιστικού Jobbik περί “εξίσωσης των σφαγέων με τα θύματα”, πάντα υπέρ του Ισλάμ. Και πάλι ντροπή σας. Διαβάστε:

“Σοκαρισμένη” από τις “αγριότητες των δραστών των δολοφονιών και των ακρωτηριασμών παιδιών” στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία είναι η Unicef, η οποία εξέφρασε την οργή της για την ατιμωρησία όσων ευθύνονται για τα εγκλήματα αυτά.
“Οι τελευταίες εβδομάδες σημαδεύτηκαν από επίπεδα βίας χωρίς
προηγούμενο εναντίον παιδιών στη διάρκεια θρησκευτικών συγκρούσεων και αντιποίνων από πολιτοφυλακές (στην πλειοψηφία τους χριστιανικές) και από πρώην μαχητές Σελέκα (στην πλειοψηφία τους μουσουλμάνοι), τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα Παρασκευή το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά.
“Τα παιδιά γίνονται όλο και περισσότερο στόχος εξαιτίας της θρησκείας τους ή της κοινότητας στην οποία ανήκουν”, σύμφωνα με τον περιφερειακό διευθυντή της Unicef για τη δυτική και κεντρική Αφρική Μανουέλ Φοντέν.
“Μια χώρα στην οποία οι ενήλικες μπορούν, ατιμωρητί, να διαπράττουν αγριότητες σε βάρος αθώων παιδιών, δεν έχει μέλλον”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η Unicef και προσθέτει ότι “είναι επιτακτική η ανάγκη να τεθεί τέλος στην ατιμωρησία”.
“Τουλάχιστον 133 παιδιά έχουν δολοφονηθεί ή υποστεί ακρωτηριασμούς, ορισμένα με έναν άκρως άγριο τρόπο, καθώς κλιμακώνεται η βία τους τελευταίους δυο μήνες”, επισημαίνει η ανακοίνωση.
“Η Unicef έχει επαληθεύσει περιπτώσεις παιδιών που αποκεφαλίστηκαν ή ακρωτηριάστηκαν και γνωρίζει ότι τραυματισμένα παιδιά χρειάστηκε να ακρωτηριαστούν γιατί η ανασφάλεια τα εμπόδισε να καταφύγουν στα νοσοκομεία έγκαιρα για να θεραπευτούν.
“Όλες οι ομάδες έχουν προβεί σε βίαιες πράξεις, αλλά το γεγονός ότι πολύ πρόσφατα έχει γίνει στόχος ο μουσουλμανικός πληθυσμός, οδήγησε στον εκτοπισμό ολόκληρων κοινοτήτων και σε σημαντική αύξηση του αριθμού των παιδιών που χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους μέσα στην αναταραχή”, υπογραμμίζει στην ανακοινωσή της η Unicef.
(Απο τον ΣΚΑΪ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ