ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γράφει ο Peter Triantafyllos από το Τορόντο

Σήμερα 14 Φεβρουαρίου Valentines Day γύρισα σπίτι με μια ανθοδέσμη, να κάνω έκπληξη στην κυρά Jenny και να το γιορτάσουμε. Αλλά την έκπληξη την έκανα ή κυρά Jenny.  Η κυρά jenny είναι ή συμβία μου για 4 Δεκαετίες  Γύρισα σπίτι και τί να δώ; Ενα bunch of good looking ladies 50αρες και 60αρες  λίγο αφράτες αλλά good looking  να προσεύχονται. Οταν τελείωσαν ρώτησα. Τι είναι αυτά ? Γιατί όλες οί κυρίες από τη Φιλόπτωχο ? Γιατί οι προσευχές ? Και ή απάντηση ήταν . Προσευχώμαστε για την Ελλάδα. !! Ηξερα οτι ή κυρά Jenny προσευχόταν τα τελευταία χρόνια μόνη της για την σωτηρία της Ελλάδας. Αλλά δεν ήξερα για τις ύπόλοιπες κυρίες.

Εγώ με τα ύπόλοιπα γερόντια μαζευόμαστε στις καφετέρειες. Οπως συνήθως όλοι μας έχουμε γνώμη. Ο κάθε ενας με τον τρόπο του. Παράδειγμα εγώ τη γνώμη μου  ιδέες  λίγο πολύ τις ξέρετε. Σας τις στέλνω γραπτός. Ο Μανωλιός εχει τον δικό του τρόπο. Βγάζει το κομπιουτεράκι του και τό καρφώνει στο τραπέζι.  Οταν τον ρωτάς γιατί λέει το στιλέτο κομπιουτεράκι απαντά οτι με αύτό λύνουν οί Κρητικοί τις διαφορές τους χαλάει Κοσμο. Ετσι ξέρει ετσι κάνει.

Ο Λευτέρης που είναι και ο πιό γραμματιζόμενος μιλάει πάντα πιό έπιστημονικά. Οπως για παράδειγμα για όλα τα άνωτέρω που άναφέρω. Την άπάντηση την έδωσε με την άπάντηση που έδωσε ο Σοφοκλής στην Αντιγόνη.

( Αν έπιαναν τόπο οι ίκεσίες και τα παρακάλια δεν θα κάναμε άλλη δουλειά από το να ίκετεύουμε ) !!!!!!

Τώρα νά έρθουμε στην ellite των Ελλήνων. Οπως οί κύριοι Καργάκος – Καλογερόπουλος – Τσούκας – Μπίλλις – Καλφέλης – Ακαδημαϊκοί. Οι κύριοι Γιανναράς – Μαλασπίνας – Δημοσιογράφοι. Οί κύριοι Δούκας – Παπαθεμελής – Πολιτικοί. Και οί κύριοι Βαλσαμής – Δημητρουλάκης – Ζούκας – στρατιωτικοί.

Είμαι σίγουρος οτι ύπάρχουν και πολλοί άλλοι. Ϊσως και καλητεροί τους που δεν γνωρίζω και δεν έχω τον χώρο. Αυτοί οί έξωχότατοι κύριοι δεν έχουν μόνο  από οτι διαβάζω στα άρθρα τους  πατριωτισμό  όπως εγώ ο Μανωλιός και οί κυρίες της φιλοπτώχου  . Αλλά έχουν και Knowledge.

Καί ή ερωτησή μου είναι τί περιμένουν ?

Για σένα το λέω κύριε καθηγητά. Τι σόϊ γράμματα μάθατε ? Να διδάσκεται μόνο άπεργίες και άντίσταση ? Δεν είναι μόνο να γράφουμε άρθρα οτι ή Ελληνική γλώσσα είναι ή πιό τέλεια και να διαβάζουμε στατιστικές οτι τα Ελληνόπουλα είναι τα πιό άγράμματα .

Για σένα το λέω στρατηγέ μου και στους ύπόλοιπους στρατιωτικούς. Ξεχάσατε τον όρκο που δώσατε ? Και μην πάει το μυαλό σας σε χούντα .

Για σάς κύριοι πολιτικοί. Σε όσους από εσάς έχει μείνη λίγη άνθρωπιά. Οχι μόνο να κοιτάζεται και να λέτε καποιοι από εμάς θησαύρισαν .

Οσο για τους δημοσιογράφους τι να πώ ? Από οτι άκούω και διαβάζω την βρήκαν τη λύση. Και αυτή είναι ή ΕΛΙΑ !!! Οι σύντροφοι των 58. Δεν πιστεύω στα αυτιά μου όταν ακούω κάποιους να δηλώνουν. Χρειαζόμαστε μια ίσχυρή Κεντροαριστερά.  ΚΕΝΤΡΟ  Εχουν την άντύπωση οτι όταν καμουφλάρουν τον κομμουνισμό με το ΚΕΝΤΡΟ — Αριστερά θα προοδεύσουμε.

Δηλαδή μας προσφέρουν την ίδια ΚΟΠΡΙΑ και την ίδια ΜΠΟΧΑ . Αύτοί δεν κυβερνούσαν όλα αύτά τα χρόνια ? Τώρα γιατί να ελπίζουμε οτι με τα ίδια άτομα. – τις ίδιες ίδέες – που θα κάνουν τα ίδια πράγματα – ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ? Beats me.!!!!!!

Sο κύριοι δεν κάνουμε τίποτα με τις μετάνοιες και τα ευχόλογα. Χρειαζώμαστε ACTION . Να φέρω τiς κυρίες της φιλοπτώχου να κάνουν την άρχή !!!!!

Peter Triantafyllos Toronto

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ