Τέρενς Κουίκ σε Βενιζέλο: Αναγνωρίζεις μία παράνομη κυβέρνηση νεοναζιστών! Να τους χαιρετίσεις και με τον "ανάλογο" τρόπο.

 Tatar nazis«ΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά, πήγε στην Ουκρανία είδε και απήλθε, χωρίς να προβεί στην παραμικρή δήλωση για τους νεοναζί και τους παρακρατικούς της σημερινής μη νόμιμης και πραξικοπηματικής Κυβέρνησης.

Μία εκκωφαντική σιωπή, που δείχνει την απόλυτη συναίνεση που εκφράζει ο ίδιος, αλλά και η. Κυβέρνηση Σαμαρά, σε αυτά τα επικίνδυνα, ακραία πολιτικά μορφώματα.

Είναι προφανές, ότι αυτές τις οδηγίες έχει λάβει από την Καγκελαρία της Μέρκελ, η οποία πρωταγωνιστεί και στην πολιτική της Ε.Ε. έναντι του Ουκρανικού προβλήματος και σέρνει από τη μύτη την ελληνική προεδρία αυτού του εξαμήνου.

Ειναι βέβαιο ότι περιχαρής ο Ευάγγελος Βενιζέλος,θα παρουσιάσει σήμερα στην Σύσκεψη των ευρωπαίων ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες, το πιστοποιητικό της υπακοής και της νομιμοφροσύνης του. Δεν αμφιβάλλουμε, επίσης, ότι θα αποκρύψει και δεν θα καταθέσει και την σχετική φωτογραφία του «ηγέτη» που γνώρισε από κοντά. Όχι της χειραψίας μαζί του. Την άλλη, με τον ναζιστικό χαιρετισμό του «ηγέτη» της Ουκρανίας.

Σε ότι αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το ΥΠΕΞ, περιοριζόμαστε στα εξής:

  1. Πρόκειται για ένα ανούσιο κατεβατό, ίδιον της βερμπαλικής και υπερφύαλης νοοτροπίας του Ευάγγελου Βενιζέλου. Νοοτροπία που τον καθιστά και ως έναν επικίνδυνο ΥΠΕΞ.

  2. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για την ασφάλεια των Ελλήνων της Ουκρανίας, περιμέναμε τις επίσημες θέσεις του ΥΠΕΞ και όχι τις ανακοινώσεις των ομογενών, τους οποίους, σε κάθε περίπτωση τιμούμε και νοιαζόμαστε.

  3. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, με τις αταλάντευτες πατριωτικές θέσεις τους, δεν έχουν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ σχέση με την πολιτική στα εθνικά θέματα που εκφράζουν σχεδόν ταυτόσημα η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνοι συμπλέουν σε Κυπριακό, Σκοπιανό, Ελληνοτουρκικά, ΑΟΖ, ακόμα και σε ζητήματα της Θράκης. Αυτή η ΑΠΟΛΥΤΗ διαφορά μας, επιβεβαιώνεται  και από την παρουσία (του μόνου Προέδρου Κόμματος/Κινήματος) και το ξεκάθαρο περιεχόμενο  της ομιλίας του Προέδρου μας Πάνου Καμμένου, στην τελευταία έκτακτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απευθύνουν την ύστατη έκκληση στον Ευάγγελο Βενιζέλο και την συγκυβέρνησή του με τον Αντώνη Σαμαρά. Μην συνεχίζετε να κάνετε ανεπανόρθωτες ζημιές στην εικόνα και τα διεθνή συμφέροντα της πατρίδας μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ