Η συμμορία του Παπανδρεου, ετοίμαζε την τουρκικη εισβολή στα Βαλκάνια: Η Δημόσια Τούρκικη Τηλεόραση μεταδίδει ζωντανά από Κόσσοβο την προσευχή στο τζαμί!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140502-085227.jpg

Κατά της 20 και 30 της 01 05 2014 διαπιστώσαμε πως η Δημόσια Τουρκική Τηλεόραση μετέδιδε ζωντανά την προσευχή από το Πριζρεν του Κοσσόβου στο τζαμί του Σινάν Πασά.
Ενώ έβλεπες αυτή την ζωντανή μετάδοση με όλα τα σύγχρονα μέσα από μία πόλη που θεωρείται πως κατοικείται από αλβανούς, γεννούνται αυτόματα κάποια ερωτήματα απλά που απευθύνονται κυρίως και όχι μόνο, σε όσους εδώ στην Αλβανία το υποκρίνονται για δήθεν πατριώτες και ορμούν σαν τα
σκυλιά σε μας τους ορθοδόξους και τον Αρχιεπίσκοπο μας, μόλις ακουστεί η παραμικρή ελληνική λέξη στην Θεία Λειτουργία (πράγμα απολύτως κατανοητό κρίνοντας από την ιστορία και την ανάπτυξη της Ορθοδοξίας μέσα στα πλαίσια του Βυζαντίου όπου και η επίσημη γλώσσα ήταν η ελληνική.
Αν κρίναμε όπως και αυτοί τότε κανονικά πρέπει να διαμαρτυρηθούν στους που την μόνη αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά που λάβανε είναι γραμμένη στα ελληνικά και θα πρέπει να την καταστρέψουν. Αν και το τελευταίο το κάνουν!). Ενώ δηλαδή επιτίθενται συνεχώς σε μας σε κάθε τζαμί της χώρας και πρωί και απόγευμα ακούγεται η προσευχή στα αραβικά. Κανείς όμως δεν αναφέρεται σ΄ αυτό.
Εμείς δεν έχουμε κάτι με την Δημόσια Τουρκική τηλεόραση που μεταδίδει την προσευχή των ομοεθνών της που τους είχε στα σύνορα της αυτοκρατορίας, για να τους προστατέψουν από τις διάφορες επιθέσεις. Αυτοί γνωρίζουν την ιστορία τους. Ούτε έχουμε κάτι με όσους προσεύχονται τουρκικά και αραβικά. Καλά κάνουν γιατί έτσι έχουν ήσυχη την συνείδηση τους αφού προσεύχονται στην γλώσσα τους, γιατί τα αλβανικά τα έμαθαν αναγκαστικά και είναι δεύτερη γλώσσα τους. Για μας είναι το ίδιο και εμείς πρέπει να κάνουμε όπως και αυτοί και να λειτουργούμε στην γλώσσα μας.
Αλλά πρόβλημα υπάρχει με όσους βλέπουν την τρίχα μας και δεν βλέπουν το κορμό που τους έχει κλείσει την όραση. Κρίνουν εμάς και δεν βλέπουν πως είναι γυμνοί. Δεν βλέπουν αυτούς που πολεμούν δίπλα στους ακραίους ισλαμιστές και σκοτώνουν γιατί αισθάνονται πως πολεμούν στο πλευρό των ομοεθνών τους και βλέπουν εμάς που μόνο καλά έχουμε φέρει σ’ αυτό το τόπο.
Αλλά από την άλλη πώς να δεις τα μειονεκτήματα του αδερφού σου, οι οποίοι σε στηρίζουν οικονομικά για να δημιουργήσεις τεχνητά εμπόδια, προκλήσεις, προβλήματα με τους ευεργέτες σου, να τους εμφανίσεις αυτούς ως εχθρούς και να εμφανίσεις ως σωτήρες και ευεργέτες άλλους που σου βολεύουν.
Τα ερωτήματα που θα θέλαμε να υποβάλλουμε στους ψευτο-ιστορικούς, στους πουλημένους κατασκόπους, τους αθεϊστές που το παίζουν κληρικοί ή καλύτερα σε όλους αυτούς τους ανόητους που το παίζουν σοφοί και επιτίθενται στην ορθοδοξία με όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα, είναι:
1) Είστε κουφοί ή τυφλοί που δεν βλέπετε η δεν ακούτε την αραβία και τους άραβες, τους τούρκους και τα τούρκικα κάθε φορά με μεγάφωνα και ζωντανές μεταδόσεις αλλά κοιτάτε πώς να βρείτε κάτι εναντίων μας;
2) Ενώ καυχιέστε για την αλβανικότητα σας γιατί δεν το δείχνεται με συνθήματα και φεϊγβολάν εναντίων των αραβό-τούρκων που σας έχουν καταπιεί ή δημιουργούν εγκληματίες που σκοτώνουν εκεί μακριά και όταν θα γυρίσουν θα κάνουν το ίδιο εδώ, και επιτίθεστε προς το μεγαλύτερο ευεργέτη σας ο οποίος είναι ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος και η ορθόδοξη κοινότητα;
3) Γιατί κάνετε την δουλειά του τούρκου και τρώτε το ψωμί του χριστιανού. Δηλαδή γιατί είστε τόσο αχάριστη προς τους ευεργέτες σας που είναι οι ίδιοι οι έλληνες πολίτες που αγκάλιασαν και φιλοξένησαν τους πεινασμένους και σακατεμένους σωματικά και πνευματικά αλβανούς, από τους ίδιους τους συνανθρώπους τους;
4) Γιατί δεν βλέπετε πόσες οικογένειες παιδιά σώθηκαν, δημιούργησαν το μέλλον τους στην Ελλάδα ;
5) Μήπως νομίζεται πως δεν έχουμε καταλάβει ότι όσα κάνετε σκοπεύουν στον εκφοβισμό μας;
Γιατί, γιατί; Πολλά γιατί για έναν άνθρωπο λογικό με ήθος, ιδανικά που μπορεί να δει την πραγματικότητα και μένει άναυδος από την τρελή φαντασία αυτού του λαού και των ΜΜΕ για να μετατρέψουν έναν φίλο σε εχθρό και το πραγματικό εχθρό σε φίλο.
Ξυπνήστε και συνειδητοποιείστε την αλήθεια χωρίς φόβο γιατί η αλήθεια σώζει αν και πικρή.
Και κάποια ερωτήματα άλλα προς την Ελληνική Πολιτεία και του συμπατριώτες μας στην Ελλάδα.
1) Πότε θα καταλάβετε άραγε πως εμείς υπάρχουμε, πραγματικά, και θα ασχοληθείτε πραγματικά με μας, και όχι για μικροσυμφέροντα, ψήφους κ.α?
2) Πότε θα δείτε πως υπάρχουν και εδώ αδέλφια και θα τους στηρίζεται σωστά, έξυπνα και με πολύ αγάπη και όχι με κούφια λόγια η με ένα κομμάτι ψωμί για να σας αφήνουμε ήσυχους;
3) Γιατί να μην μεταδοθεί μία Θεία Λειτουργία της ΕΕΜ από την Αλβανία όπου και να είναι αυτή; Αλλά και πέρα από αυτό, γιατί να μην καθιερώσετε μία εκπομπή στην Δημόσια Τηλεόραση η Ραδιόφωνο για τους έλληνες της Αλβανίας;
4) Μήπως είναι καιρός να μαθαίνουμε λίγο από τους άλλους για την εξωτερική πολιτική που έχει σκοτώσει και αφανίσει τόσους έλληνες ;
5) Δεν καταλαβαίνει κανείς πως με διάφορους τρόπους θα μας εξαφανίσουν και όσοι δεν ενδιαφέρονται συμβάλουν σ’ αυτό; Μετά την εξαφάνιση μας η Ελλάδα όχι μόνο δεν θα δικαιούται να μιλάει για ομογενείς αλλά σιγά- σιγά θα έχει στα σύνορα της άραβες.
Πολλά τα ερωτήματα και δεν χωράνε;
Καμιά φορά όσα οι άλλοι κάνουν εκεί που έχουν αδέρφια τους ή γι’ αυτούς που θεωρούν αδέρφια εμείς καταλαβαίνουμε τι χάνουμε και τι δεν έχουμε.
Με σεβασμό από την Κορυτσά Θ. ΜΠ
foniortodoksonkoritsas
Το βιντεο ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ