Έβριζε τον Σαμαρά ο Στουρνάρας! Όλο το παρασκήνιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

samaras-theoxarhsΑπίστευτες σκηνές εκτυλίχθησαν μέσα στο γραφείο του Γιάννη Στουρνάρα στην 4ωρη συνάντηση με τον Χάρη Θεοχάρη που οδήγησε στην παραίτησή του!

Το παρασκήνιο είναι τεράστιο, ενώ ερωτήματα προκαλεί ο χρόνος και ο τρόπος που «παραιτείται» ο Θεοχάρης.

Το κλίμα φάνηκε και στην έξοδο των δυο από το γραφείο του Γ. Στουρνάρα, πριν από λίγο, με τον Χάρη Θεοχάρη να λέει ότι «η απόφαση για την παραίτηση ήταν δική μου. Παραιτούμαι γιατί πρέπει να παραιτηθώ. Δεν έχει κανείς το ανάστημα να μου ζητήσει να παραιτηθώ. Έχει φτάσει ο καιρός που όταν έχει συντελεστεί ένα έργο παραδίδεις την σκυτάλη στον επόμενο. Δεν είμαι εξιλαστήριο θύμα. Αυτοί που νοιώθουν ότι κάτι έχει πάει στραβά ας κοιτάξουν πρώτα την δική τους πολιτική. Δεν βρήκα τροχοπέδη μπροστά μου. Έκανα προσπάθεια και κάποια λάθη».

Ευθείες βολές δηλαδή στον Σαμαρά, με τον οποίο οι σχέσεις τους τελευταία κρέμονταν σε μια κλωστή!

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, δεν μπορώ να σηκώσω το κεφάλι μου ποιο ψηλά», δήλωσε ο Θεοχάρης για να συνεχίσει λέγοντας ότι δεν έχω πάρει κανένα μέτρο, όχι 0,1 ή 1, κανένα μέτρο. Όλα τα μέτρα τα παίρνει η δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και η Βουλή. Η δουλειά μου ήταν να τα υλοποιώ. Αυτή ήταν η δουλειά μου, να πάρω μια φορολογική διοίκηση σχετικά κατεστραμμένη. Η αποτίμηση που θα γίνει θα είναι ασύγκριτα υψηλή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ