«Κάνει παιχνίδι» σε πέντε ηπείρους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗλίαςΑθανασίου,Group Investors Relations Director INTRALOT
http://www.youtube.com/watch?v=i6v5gjpONs0
“Κάνει παιχνίδι” σε πέντε ηπείρους ενώ απασχολεί 5.700 εργαζομένους. Είναι ασφαλώς ένας από τους παγκόσμιους παίκτες στο gaming, αποτελώντας την έμπρακτη επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα της κρίσης έχει την δύναμη να στέλνει μοναδικούς πρεσβευτές καινοτομίας στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Παραλαμβάνοντας την διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2014 ο κ. Ηλίας Αθανασίου, Group Investors Relations Director INTRALOT ανέφερε:

Θα ήθελα να πω δυο λόγια για μας. Κατ’ αρχήν ευχαριστώ πολύ για την πολύ μεγάλη τιμή που μας γίνεται με την απονομή αυτού του βραβείου. Αυτό το βραβείο ήρθε μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε περίπου 5.700 εργαζόμενοι σε όλον τον κόσμο, 1.000 από τους οποίους βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία όλων των προϊόντων της τεχνολογίας την οποία εξάγουμε σε όλον τον πλανήτη. Να πω ότι είμαστε σε 57 χώρες αυτή τη στιγμή με έναν τζίρο που έφθασε πέρυσι 1,5 δισ. ευρώ. Το 95% αυτού του τζίρου, δηλαδή παραπάνω 1,4 δισ., προέρχεται από τις δραστηριότητες της εταιρείας στο εξωτερικό. Ο τρόπος που το καταφέραμε αυτό, τα τελευταία 22 χρόνια που η επιχείρηση δραστηριοποιείται, είναι με την προσπάθειά μας να είμαστε πάντα μπροστά στην καινοτομία. Αυτό ήταν πάρα πολύ δύσκολο, όπως καταλαβαίνετε, καθώς είμαστε μια ελληνική εταιρεία που προσπαθούσε να πουλήσει σε χώρες του εξωτερικού.
Σήμερα έχουμε καταφέρει να έχουμε χώρες και εταιρείες οι οποίες θεωρούνται παρά πολύ προηγμένες τεχνολογικά. Θα αναφέρω ενδεικτικά μερικές όπως είναι οι ΗΠΑ, όπου έχουμε συμβόλαια σε 12 Πολιτείες από τις 50. Πρόσφατα μάλιστα υπογράψαμε ένα επιπλέον συμβόλαιο, έχουμε ένα στη Γερμανία, ένα στην Αυστραλία, ένα στην Ιταλία και σε άλλες χώρες οι οποίες, όπως είπα πριν, είναι αρκετά προηγμένες.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την τιμή που μας κάνατε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να προάγουμε τα προϊόντα τα οποία φτιάχνονται στην Ελλάδα και εξάγονται σε άλλες χώρες του κόσμου, ενισχύοντας έτσι και την ελληνική οικονομία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ