Άρωμα … βιομηχανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νικήτας Ραγκούσης,  διευθύνων σύμβουλος  της  ΒΙΟΡΥΛ

http://www.youtube.com/watch?v=AMdLAMrC9kE
Η εταιρεία ΒΙΟΡΥΛ αποτελεί μία από τις επιχειρήσεις που κάνουν περήφανη την ελληνική βιομηχανία. Κι αυτό διότι έχει δημιουργήσει μία εκπληκτική τεχνογνωσία στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων για την προσθήκη αρωμάτων σε πολλά βιομηχανικά προϊόντα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι εξάγει αυτή τη τεχνογνωσία μέσω της υπογραφής συμβολαίων με μεγάλα πολυεθνικά συγκροτήματα που αναθέτουν στην ελληνική επιχείρηση τον αρωματισμό των προϊόντων τους. Παραλαμβάνοντας την διάκριση ο κ. Νικήτας Ραγκούσης,  διευθύνων σύμβουλος της ΒΙΟΡΥΛ ανέφερε:

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οργανωτές αυτής εκδήλωσης γι’ αυτή την διάκριση η οποία αποτελεί το επιστέγασμα μιας μακρόχρονης προσπάθειας ανάπτυξης της ελληνικής τεχνολογίας στον κλάδο των βιομηχανικών αρωμάτων, ο οποίος κυριαρχείται από τους πολυεθνικούς κολοσσούς.
Τα βιομηχανικά αρώματα είναι τα αρώματα που χρησιμοποιούνται για τον αρωματισμό όλων των χρηστικών προϊόντων που έχουμε στα σπίτια μας: καλλυντικά, σαπούνια, απορρυπαντικά, χρώματα τρόφιμα, κοκ. Τα βιομηχανικά αρώματα απαιτούν γνώση και ειδική τεχνογνωσία για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κάθε βιομηχανίας και να προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος. Αυτή η τεχνογνωσία έχει μετουσιωθεί σε ένα πραγματικά ελληνικό προϊόν στην ΒΙΟΡΥΛ.
Υπάρχει ένα τμήμα έρευνας και ανάπτυξης που ίσως είναι το πολυπληθέστερο από όλα τα τμήματα της εταιρείας. Σήμερα, χάριν της ποιότητας  και της πρωτοτυπίας αυτών των προϊόντων, η ΒΙΟΡΥΛ είναι ο κυρίαρχος της ελληνικής αγοράς ενώ έχει ζηλευτή θέση στην παγκόσμια αγορά. Τα τελευταία χρόνια οι εξαγωγές της ΒΙΟΡΥΛ αντιπροσωπεύουν το 50% του τζίρου της ενώ σταθερά δαπανάται το 10% του τζίρου στον τομέα της  τεχνολογίας.
Η προσήλωση της εταιρείας στην έρευνα και την εξωστρέφεια, της έχουν δώσει μια σταθερή ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια η οποία είναι της τάξεως του 10% με αντίστοιχη αύξηση και της κερδοφορίας.
Την τελευταία 5ετία έχουμε συνεχή αύξηση των εργαζομένων με ιδιαίτερη έμφαση στην αύξηση του επιστημονικού προσωπικού. Δεν έχει γίνει καμία μείωση μισθών και αντίθετα έχουν δωθεί σημαντικά πριμ για να επιβραβεύσουμε την απόδοση, την εφευρετικότητα και την αφοσίωση των εργαζομένων.
Η σημερινή λοιπόν διάκριση είναι μια επιβράβευση των εργαζομένων της ΒΙΟΡΥΛ, του καθενός ξεχωριστά και όλων μαζί για την προσπάθεια αυτή που έχουν κάνει για την συντροφικότητα και την συνολική τους εργασία και έχουν χαρίσει μια αξιοζήλευτη εταιρική ταυτότητα στην εταιρεία και έχουν κάνει γνωστή την εταιρεία σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ