Νέο αθλιο ρεπορταζ γερμανικού εντύπου!
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Οι Γερμανοί δεν λένε να σταματήσουν τις αθλιότητες σε βάρος της Ελλάδας και των Ελλήνων. Το Γερμανικό οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche» το οποίο πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό στην Ελλάδα της κρίσης για να βγάλει το συμπέρασμα ότι δεν
έχει αλλάξει τίποτα.
Ο βλακο-ρεπόρτερ του περιοδικού, Αντρέας Φρέιταγκ, πραγματοποίησε ένα οδοιπορικό επισκεπτόμενος την Ελλάδα για πρώτη φορά μετά το 2009 για να σημειώσει «Ουδέν νεώτερον» μετά από πέντε χρόνια κρίσης.
Το κείμενο αρχίζει με μια μάλλον ειρωνική αναφορά καθώς αναφέρει «Μια επίσκεψη στη χώρα της κρίσης, δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι, όπως πάντα, φιλόξενοι και οι αυτοκινητόδρομοι στην καλύτερη κατάσταση, χάρη στα χρήματα της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Μια έξοδος, όμως, από την κρίση δεν είναι ορατή».