Μετα την Ρωσία και η Κινα απαγορεύει τα iPhone – iPad ως απειλή για την εθνικη ασφάλεια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν λίγο καιρό ανάλογα είχε πράξει και η ρωσική κυβέρνηση…
ΗΠΑ και Κίνα δείχνουν να μην έχουν πρόθεση για μεταξύ τους συμβιβασμούς και συνεχίζει να υπάρχει μια έντονη κόντρα, με την Κινεζική κυβέρνηση να επιλεγεί αυτήν την φορά να απαγορεύσει και στους υπαλλήλους της να χρησιμοποιούν iPads και MacBooks, με πρόσχημα ότι οι συγκεκριμένες συσκευές αποτελούν απειλή για την εθνική τους ασφάλεια. Όποτε καταλαβαίνουμε ότι οι ανησυχίες που εξέφρασε στο κοντινό παρελθόν η Κίνα σχετικά με τα προϊόντα της Apple όχι μόνο συνεχίζουν να υπάρχουν, άλλα λαμβάνονται και νέα μέτρα πιο αυστηρού χαρακτήρα.
Το Bloomberg σε δημοσίευμα που φιλοξενεί στις διαδικτυακές του σελίδες, μαρτυρά πως η κυβέρνηση της Κίνας έχει αφαιρέσει από τον κατάλογο προμηθειών της δέκα προϊόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων των iPad, iPad Mini, MacBook Air και MacBook Pro. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι της κυβέρνησης δεν θα είναι πλέον σε θέση να παραγγέλνουν τα προαναφερθέντα μοντέλα και η πλειοψηφία των στελεχών της κυβέρνησης, εξηγούν πράγματι ότι τίθεται ζήτημα παραβίασης ασφαλείας.
Η κρατική τηλεόραση της Κίνας από πλευράς της, μεταδίδει το μήνυμα ότι συσκευές όπως το iPhone προδίδουν την τοποθεσία του εκάστοτε χρήστη της συσκευής κάθε λεπτό, κάτι το εντελώς παράνομο και μη αποδεκτό. Είναι σαφές, ότι εντός κινεζικών συνόρων δεν είναι ευπρόσδεκτα προϊόντα της Δύσης, ένας υπαινιγμός προς τις ΗΠΑ. Ακόμη και τώρα δεν αμβλύνεται η ένταση μεταξύ των δύο μεγάλων κρατών.
myphone – hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ