ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ ………BINTEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΠΑΦΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10621840_723542251027087_287501400_n

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Περικυκλωμένος δεν είναι μόνο ο στρατός του Ποροσένκο αλλά και ο ίδιος σήμερα από τους εκπροσώπους του ρωσικού συνασπισμού στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Αναμένεται ότι ένα σημαντικό μέρος της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου θα αποτελέσει μια διμερής συνάντηση του με τον Petro Poroshenko. Το επίσημο πρόγραμμα του Πούτιν θα ξεκινήσει με συνομιλίες αναφορικά με τη συνεργασία στο πλαίσιο της Τελωνειακής Ένωσης με τους Προέδρους Λευκορωσίας και Καζακστάν, Αλεξάντερ Λουκασένκο και Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ αντίστοιχα.

Αργά το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ρώσου ηγέτη με τον υπ΄ατμόν « πρόεδρο » της Ουκρανίας Πέτρο Poroshenko. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ θα υπάρξει διαπραγμάτευση για διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης αλλά και για την υπογραφή συμφωνίας οικονομικής συνεργασίας μεταξύ Κιέβου και ΕΕ.( Lifenews)

H Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας Catherine Ashton έσπευσε στο Μινσκ για να συμβάλει στην ισορροπία δυνάμεων και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Petro Poroshenko με αντικείμενο ” την ουκρανική κρίση”, δήλωσε η εκπρόσωπός της Μάγια Κοτσιγιάντσιτς. Στη σύνοδο κορυφής του Μινσκ συμμετέχουν και άλλοι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως ο Επίτροπος Ενέργειας της Ε.Ε Gunther Oettinger και ο Επίτροπος Εμπορίου Karel de Gucht στην εξεύρεση λύσης προς εξομάλυνση της κατάστασης στην Ουκρανία αποδεικνύοντας στην πράξη πως η ΕΕ αποτελεί μέρος του ουκρανικού προβλήματος.

Η Ουκρανία έγινε το μήλο της έριδος και η αρχή του τέλους για τον εμφύλιο που επακολούθησε ήταν η βίαιη ανατροπή Γιαννούκοβιτς που αρνήθηκε να συνάψει συμφωνία οικονομικής συνεργασίας με την Ε.Ε. ( ITAR-TASS)[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nD8NQT73Es0&w=500&h=315]

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ