Νικολοπουλος για τις προεδρικες: Εγώ το χέρι του Ψυχάρη δεν το φίλησα ποτέ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140827100022
Ο Νίκος Νικολόπουλος στον Κ. Χαρδαβέλα για τις Προεδρικές εκλογές
Μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στον real fm και στον δημοσιογράφο Κώστα Χαρδαβέλα, ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, για το θέμα της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας
«Και μόνοι να μείνουμε εγώ και ο Καμμένος -που δεν το νομίζω- ψήφο παράτασης στην ξένη κατοχή και στην δυστυχία των Ελλήνων δεν δίνουμε…
Το χέρι του Ψυχάρη δεν το «φίλησα ποτέ» προτιμώ… να φιλήσω το χέρι ενός ταπεινού παπά». Ενώ αναφερόμενος στην παραίτηση του Γάλλου Υπουργού Οικονομικών και την δική του είπε:
«Έπραξε ακριβώς αυτό που ορίζει ο πυρήνας του όρκου που δίνει ο κάθε Υπουργός ενός ευνομούμενου και συντεταγμένου κράτους απέναντι της Πατρίδας του.
Δηλαδή την προάσπιση της ανεξαρτησίας αυτής .
Όμως, σε εποχές πρωτόγνωρες, με πολιτικά ήθη εξίσου πρωτόγνωρα, από ανθρώπους που τρομοκρατήθηκαν πρωτόγνωρα πολύ, αντιλαμβανόμενοι πως η γλώσσα της αλήθειας και της πολιτικής αξιοπρέπειας «κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει», οι παραιτήσεις μας αντιμετωπίζονται με καχυποψία ή ακόμη και ως … τρέλα!!!
Κάποιοι μας κοιτούν «παράξενα». Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν πίστευαν πως η άνευ όρων παράδοση στην «βουλιμία» της ξένης τρόικας, συνοδευόμενη με την «τυφλή» υπακοή στα παραγγέλματα της, θα έφερνε αυτή την δυστυχία στον λαό και την καταστροφή στην Πατρίδα μας.
Η αποπομπή του Αρνό Μοντεμπόρ από την Γαλλική Κυβέρνηση είναι ένα Εθνικό Παράσημο αντίστασης απέναντι στη «βουλιμική και απάνθρωπη» Γερμανική Κυβέρνηση.
Δυστυχώς, στην Ελλάδα όμως πιθανολογείται βασίμως ότι τέτοιες παρασημοφορήσεις δε θα έχουμε !!.
Και προς τούτο αρκεί να προσέξουμε τον πανικό που αισθάνονται με τις παραιτήσεις με την οποία κάθε φορά προχωρούν με βιασύνη, αντιδημοκρατικά με «χωρίς απολογία τις άμεσες διαγραφές μας»!!!
Δυστυχώς… αποδείχτηκε ότι οι εθελόδουλοι κυβερνώντες δεν ξέρουν τίποτα για τη ψυχή των πολιτών. Αδυνατούν να καταλάβουν πως τον κόσμο δεν τον χρησιμοποιείς αλλά σε «χρησιμοποιεί»!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ