ΤΟ «ΠΕΣΙΜΟ» ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του Μιχάλη Τζανάκη
Την «πέσανε» οι «λαϊκιστές» στο Βαγγέλη, αντιπρόεδρο της ελληνο-γερμανικής κυβέρνησης και πρόεδρο της πασοκο-ελιάς, γιατί, λέει, το πρωθυπουργικό αεροπλάνο τον πηγαινο-φέρνει στας Ευρώπας από τις Σποράδες, όπου και παραθερίζει. Και το κόστος των μεταφορών-λέει-βαρύνει τον μ… « κυρίαρχο λαό»!!!
Σιγά τα ωά, ωρέ «λαϊκιστές», εδώ σας πήρε τα σπίτια και τα εσώρουχα ο Βαγγέλης με τον Αντώνη, τον successtoryτη με τα ΕΕΤΗΔΕ, τα ΕΝΦΙΑ και τα κέρατά τους τα τράγια, οι αερομεταφορές του σας μάραναν!!!
Ο άνθρωπος αυτός εμ, ευεργέτησε τη χώρα του «κουρεύοντας» γουλί τα ταμεία και τ’ αποθεματικά τους με τη μουσίτσα-Λουκά, εμ δε μας έκανε «Αργεντινή», αφού σ’ όλα είπε «ναι» του την λέτε κι από πάνω, επειδή τυγχάνει να παραθερίζει στις Σποράδες και δεν ευκαιρεί να πηγαινο-έρχεται στις Βρυξέλλες από την πρωτεύουσα. Αχάριστοι νεοάποικοι, γραικύλοι Τσιπροκομμούνια και αμφισβητίες του Σαμαροβενιζελισμού.
Αχρείοι ανθέλληνες, λασπολόγοι και αχάριστοι, ο άνθρωπος αυτός διαχειρίζεται τούτη τη στιγμή κρισάρες και λαϊκίζετε εις βάρος του!!! Επέτρεψε την είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία, «τακίμιασε» Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους για να μη σφάζονται, αποκάλυψε τους αποκεφαλιστές-τζιχαντιστές και προστάτευσε Κούρδους, Χριστιανούς, Δρούζους και εσείς κάθεστε και ασχολείστε μ’ ένα «κ@#@αεροπλάνο», όπως θα ‘λεγε κι ένας άλλος «Βαγγέλης», ο Γιαννόπουλος, που είχε πει για το «κ@#@σπιτο» του «χαρισματικού»!!!
Αυτό το έρημο το κομματικό συμφέρον, πότε θα σας αφήσει να δείτε και ν’ αναγνωρίζετε τους «Κολοσσούς» που εξουσιάζουν τη χώρα και πότε επιτέλους εσείς τα Τσιπροκομμούνια, θα πάτε να πληρώσετε καμιά «δόση» απ’ τα δις των ληξιπρόθεσμων και των ασφαλιστικών σας εισφορών, μόνο κάθεστε κι ασχολείστε με το πόσο κοστίζει η πτήση του πρωθυπουργικού αεροπλάνου να πηγαινο-έρχεται στη Σκιάθο!!!
Κι ύστερα για να το πούμε κι αλλιώς, όλοι ίσα κι όμοια είμαστε; Πώς την έχετε δει τη δουλειά; Με τι φόντα κρίνετε ένα συνταγματολόγο, γαμπρό επιχειρηματία, αντιπρόεδρο του σημαντικότερου πρωθυπουργού της νεότερης ελληνο-γερμανικής ιστορίας και συνάδελφο του Γιακουμάτου και του Βορίδη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ