15/04/2021

Ο Σαμαράς θέλει…πλήθος και πάει στο Βελλίδειο!-Μυρίζει κάλπες

σαμαρας παπουλιας
 
Στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και όχι στην αίθουσα «Corona» της ΔΕΘ θα γίνει η τελετή εγκαινίων της 79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό, καθώς και η ομιλία του στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου.
Η  αίθουσα «Corona» αποδείχθηκε μικρή στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις που μίλησε εκεί ο κ. Σαμαράς και επιλέχθηκε το «Βελλίδειο», όπου

 
παραδοσιακά γίνονταν οι ομιλίες των πρωθυπουργών στη ΔΕΘ, το οποίο διαθέτει πολύ μεγαλύτερο χώρο και μπορεί να ανταποκριθεί στο αυξημένο ενδιαφέρον πολιτών να παρακολουθήσουν την ομιλία, με δεδομένο και τις προσδοκίες που υπάρχουν για το περιεχόμενο της.
Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος είχε συσκέψεις με κομματικά στελέχη στη Θεσσαλονίκη, για την προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού, εισηγήθηκε να γίνει εφέτος η ομιλία του κ. Σαμαρά στο «Βελλίδειο», τα τοπικά στελέχη συμφώνησαν για το άνοιγμα σε μεγαλύτερο ακροατήριο, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής μετέφερε την πρόταση στο Μέγαρο Μαξίμου και ο πρωθυπουργός αποφάσισε την αλλαγή του χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ