ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ- ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ

10294299 676203139124818 6916600239503995991 n
o στρατιώτης που αποκεφάλισαν

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

O στρατός του Λιβάνου ανέφερε το Σάββατο ότι διερευνά τις φωτογραφίες που απεικονίζουν τον φερόμενο αποκεφαλισμό ενός ακόμη στρατιώτη από το Ισλαμικό Κράτος.Μια βδομάδα μετά τον πρώτο αποκεφαλισμό και μια ημέρα μετά από έναν άλλο που ο στρατός για λόγους τακτικής επίσημα δεν αποδέχεται αφού πρόκειται για χριστιανό.ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ

10647188_676203012458164_5290250482429128200_n Το νέο θύμα είναι ο στρατιώτης Abbas Medlej, που κατάγεται από το Baalbeck την αρχαία Ηλιούπολη στην περιοχή της κοιλάδας Μπεκά σύμφωνα με τα κοινωνικά δίκτυα. Ένας συμπαθών του Ισλαμικού Κράτους ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία που δείχνει έναν μασκοφόρο που είναι ντυμένος στα μαύρα να κρατάει το κομμένο κεφάλι ενός νέου ανθρώπου πάνω από ένα σώμα που βρίσκεται σε λίμνη αίματος.

η τελική πράξη ο μασκοφόρος δήμιος και το γυμνό καθαρό πρόσωπο του νεαρού φαντάρου το απόλυτο κοντράστ
η τελική πράξη ο μασκοφόρος δήμιος και το γυμνό καθαρό πρόσωπο του νεαρού φαντάρου το απόλυτο κοντράστ

 

 Σε δεύτερο πλάνο ένας άλλος κραδαίνει τη σημαία του Ισλαμικού Κράτους.51791916415095328

Ένας υπεύθυνος του Ισλαμικού κράτους ανέφερε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολία ότι ο στρατιώτης εκτελέστηκε γιατί αποπειράθηκε να δραπετεύσει.Οι όμηροι στρατιώτες σε βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν κάποιες ημέρες απεύθυναν έκκληση στους γονείς τους και τις αρχές γιατί θα τους αποκεφαλίσουν αν οι αρχές δεν προχωρήσουν σε ανταλλαγή με κρατουμένους τζιχαντιστές σε φυλακές του Λιβάνου.

ο νεαρό; στρατιώτης ως όμηρος
ο νεαρό; στρατιώτης ως όμηρος

ο στρατιώτης ως όμηροςο νεαρός στρατιώτης ως όμηρος

“Ο στρατός δέχθηκε τις φωτογραφίες αλλά δεν είναι σε θέση να τις ταυτοποιήσει ” ανέφερε μια στρατιωτική πηγή υπό την κάλυψη της ανωνυμίας.Τρεις ήταν οι φωτογραφίες και 4 οι ένοπλοι που εμφανίζονται σε αυτές.Ο στρατιώτης υπηρετούσε στην 8η ταξιαρχία στην Εrsal.Για 3η συνεχόμενη περίπτωση οι στρατιωτικές αρχές μασάνε τα λόγια τους καθώς βρίσκονται αντιμέτωπες με κύμα αποκεφαλισμών των στρατιωτών τους.

 Το προηγούμενο Σάββατο το Ισλαμικό Κράτος διέδωσε ένα βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Ali Sayyed του πρώτου αποκεφαλισθέντα.

Οι 2 στρατιώτες ήταν ανάμεσα σε εκείνους που είχαν απαγάγει οι τζιχαντιστές στις 2 Αυγούστου από την πόλη Ersal στην κοιλάδα Békaa.Το Ισλαμικό Κράτος ,η al-Nosra και μια ακόμη ισλαμιστική οργάνωση που έχει διασύνδεση με το Ισλαμικό Κράτος κρατούν πάντοτε ομήρους περίπου 30 λιβανέζους στρατιώτες και αστυνομικούς.Την Παρασκευή το βράδυ ένας πολίτης που είχε επίσης απαχθεί από το Ισλαμικό Κράτος από την πόλη Ersal εκτελέστηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι και το σώμα του αποδόθηκε στην οικογένειά του. (Ani )Είναι ο Kaëd Ghadada.(Lorientlejour, annahar, alhadathnews)

dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ