16/05/2021

Νεο ηχηρό χτύπημα απο το περιβάλλον του Παπανδρεου στους Βενιζελικούς: "Λαδοποντικες – ψευτοσοσιαλιστες"!

wpid 20140907073400

Με τίτλο “Αυτός ειναι ο Γιωργος”, το ιστολόγιο “Γιώργο γερά” που απηχεί τις απόψεις των Παπανδρεϊκων επιτίθεται εκ νέου, με βαρυτατους χαρακτηρισμούς στον Βαγγέλη Βενιζελο. Διαβάστε:
ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ ΣΟΦΙΑΣ , ΕΝΑΣ ΤΙΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ , ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΨΕ , ΕΝΑΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΑΜΝΟΣ …….
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!
Από την πρώτη ημέρα, μετά τις εκλογές του 2009, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την διεφθαρμένη παραπολιτική αντίληψη…….
Η χώρα ζούσε στη σκιά της διαφθοράς, των σκανδάλων, των παραδικαστικών επεμβάσεων και παρεμβάσεων, στα τοξικά ομόλογα,στη ΜΠΟΧΑ της Ζήμενς, στη δυσοσμία των κουμπάρων και στην έντονη προσφορά τοξικών…αποβλήτων μιας κυβέρνησης που δεν ΥΠΗΡΞΕ!!!
Γραφεία, τηλέφωνα, έγγραφα, υπηρεσίες, λογαριασμοί , ακόμη και… γλάστρες! ύψωσαν το τείχος της συνειδητής παρεμπόδισης και αντιμετώπισης της πραγματικότητας.
Ένα μικρό …δείγμα, αποτελεί η μέχρι σήμερα φωνητική ΑΚΑΜΨΙΑ ! του πρωτεργάτη του… σύγχρονου ελληνικού οικονομικού ….θαύματος κ. Κ. Καραμανλή.
200.000 χιλιάδες προσλήψεις «παραθυρικές» στιγμάτιζαν τα μελλούμενα.
Η κατάσταση επέβαλε την ανάγκη διαρθρωτικών αλλαγών.
Ενημερώνω λοιπόν με γεγονότα και πράξεις αδιαμφισβήτητες για την πάταξη της παρανομίας, της διαφθοράς και για την αποκατάσταση της ευνομίας και της ισονομίας που ελήφθησαν από τον Οκτώβριο του 2009 !
1. Η μη παραγραφή της κακουργηματικής πράξης «ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥ
ΧΡΗΜΑΤΟΣ» οφείλεται στην τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης
Καστανίδης , το 2010 και βάση της οποίας, ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ! ΔΕΝ καλύπτεται από παραγραφή !!!
2. Ο Ηλεκτρονικός έλεγχος στο ΔΗΜΟΣΙΟ είναι έργο του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα του τότε Υπουργού εσωτερικών του συντρόφου Γιάννη Ραγκούση!
3. Η διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες και πράξεις των υπηρεσιών του Δημοσίου, των Δέκο και των Οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης, ήταν ο πρώτος σπόρος για την εύρυθμη και ευνομούμενη λειτουργία του κράτους..Πρώτος χώρος η υγεία με τα τεράστια ελλείμματα και φακελάκια
4. Η έρευνα και τιμωρία στο χώρο του Ποδοσφαίρου είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ! Για πρώτη φορά “κάποιοι” βρίσκονται στη φυλακή!
5. Η υπηρεσία δίωξης οικονομικού εγκλήματος είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ! Τα αποτελέσματα με….”χειροπέδες” είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
6. Η εφαρμογή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ!
7. Η ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ!
8. Η έρευνα και αποκάλυψη όλων των παράνομων συντάξεων είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ!
9. Η προσπάθεια για την αποκάλυψη ,ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, τού μαύρου χρήματος στο εξωτερικό και το “Πόθεν έσχες ” είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ!
10. Η ανάρτηση και εφαρμογή όλων των εγγράφων και δαπανών σύμφωνα με το πρόγραμμα “ΔΙΑΥΓΕΙΑ” !!! είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ!
11. Η Ελεύθερη ενημέρωση στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ! είναι έργο ΓΙΩΡΓΟΥ! έστω και αν το …επίπεδο ορισμένων είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ !
12. Η ΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ και η προσπάθεια δημιουργίας Διακομματικής κυβέρνησης για τη σωτηρία της Ελλάδας ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟΥ!
13. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ …ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟΥ!
14. Η ΕΛΠΙΔΑ που υπάρχει να σωθεί η Ελλάδα είναι ΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟΥ!
15. Η σωτηρία της χώρας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ…Την τήρησε και θα την τηρήσει ΞΑΝΑ!!
16. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΜΗ ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΓΙΩΡΓΟΥ !
17. Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ώστε να συμβάλλει στη Δημιουργία διακομματικής κυβέρνησης για τη Σωτηρία της χώρας!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΙΑΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΟΥ!!!
ΥΓ.
…ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΚΟΥΡΑΔΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ , ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ….
….Η ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ,ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗ ΜΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Γ Ν Ω Σ Ε Ι ΤΟΥ 98% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟΥ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ