"ΜΑΓΚΙΕΣ" "ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ" ΚΑΙ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ….

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απο την Σοφία
http://i.ytimg.com/vi/D4Vd-68svJ0/hqdefault.jpg
«Η κυβέρνηση μέσα από τη διαπραγμάτευση στο Παρίσι καταφέρνει να κρατήσει τη χώρα σε ένα βιώσιμο επίπεδο, συνεχίζοντας ωστόσο τις προσπάθειες για έξοδο από την κρίση» «Δεν συζητούμε για μονομερείς ενέργειες, τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τις έχουμε δει, με τελευταίο παράδειγμα την Αργεντινή» είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος στο ΣΚΑΙ.
http://olympiada.files.wordpress.com/2014/09/6b7f3-dora2bsam2bmakis2btsekouratos2bclouwn2btsirko.jpg
Λίγο μετά τις παραστάσεις του γνωστού θιάσου στο Παρίσι, εύθυμη νότα μέσα στα γεγονότα που τρέχουν,
ολοκληρώθηκε στο Πεκίνο συμφωνία μεταξύ της Αργεντινής και της Κίνας συμφωνία για αντικατάσταση του δολλαρίου με το γουάν στις μεταξύ συναλλαγές των δύο κρατών, προχωρώντας σε συμφωνία ανταλλαγής νομισμάτων.
http://images.latinpost.com/data/images/full/17415/chinese-president-xi-jinping-and-argentine-president-cristina-fernandez-de-kirchner.jpg
Η Αργεντινή θα πληρώσει τις κινεζικές εισαγωγές με ισοτιμίες γουάν χωρίς να χρειαστεί ούτε ένα δολλάριο!
Κι ενώ η κυβέρνηση της Αργεντινής ως μια πραγματικά ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων του λαού της δρώντας με αποαφασιστικότητα για την προάσπιση των εθνικών συμφερόντων της Αργεντινής, σε κάποιο κοτέτσι της Μεσογείου οι κότες της οσφυοκαμψίας εκτελούσαν διατεταγμένη άσκηση νομιμοφροσύνης προς τα συμφέροντα των αρπακτικών που ξεκοκκαλίζουν την χώρα της οποίας, δυστυχώς, κατέχουν την εξουσία, κακαρίζοντας και μοιρολογώντας για την πανωλεθρία…. των αφεντικών τοκογλύφων.
“Μαγκιές” και “λεονταρισμοί” χαρακτηρίζεται η πορεία της Αργεντινής προς το φως, από τα πουλερικά του μνημονίου.
Η Αργεντινή μας είπαν ότι “χρεωκόπησε” επειδή δεν δέχθηκε να γίνει βορά των αρπακτικών στα οποία παραχωρούν αυτοί ασμένως την Ελλάδα.
https://www.sciencenews.org/sites/default/files/main/blogposts/WT_vultures_noodlefish_flickr_free.jpg]
Οι “νομιμόφρονες” εξουσιομανείς/εθελόδουλοι που στις 12/7/2011 μας έλεγαν ότι η “επιλεκτική χρεωκοπία” είναι μια αξιολόγηση των κρατικών ομολόγων από τους γνωστούς τρεις οίκους “ανοχής” κι όχι μια πραγματικότητα, τώρα ξέχασαν τι έλεγαν τότε κι έβαλαν κάποιο τσιουάουα να εκτελέσει χρέη τσοπανόσκυλου και να κρατήσει το κοπάδει με τα πρόβατα φρόνημο και με σκυμμένα τα κεφάλια…
http://www.youtube.com/watch?v=gBl1aG6xtl0
Η Αργεντινή βγαίνει απ’ το τούνελ χάρη σε μια αποφασιστική Εθνική κυβέρνηση, αξιοπρέπειας και προσφοράς και στην Ελλάδα αυτό αλλοιώθηκε από την καθεστωτική λογοκρισία ως καταστροφή για να μην τους κόψει η σούπα της Εσχάτης προδοσίας που ανακατεύουν όλοι μαζί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ