Θαρραλέος Νεο-Ρώσος καπνίζει την ώρα που πέφτουν πύραυλοι δίπλα του(βίντεο).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας θαρραλέος Νεο-Ρώσος καπνίζει την ώρα που πέφτουν πύραυλοι του Ουκρανικού Στρατού,ακριβώς δίπλα του.

Ένας θαρραλέος στρατιώτης που ονομάζεται ”Givi” την στιγμή που του παίρνουν συνέντευξη από το ”Novorossia tv”,πέφτουν πύραυλοι ακριβώς από δίπλα του και εκείνος απολαμβάνει το τσιγάρο του σαν να μην τρέχει τίποτα.Την ίδια ώρα ο ”Givi” λέει ότι ο Ουκρανικός Στρατός σε αντίθεση με όσα ισχυρίζεται στο διαδίκτυο,δεν έχει τον έλεγχο του αεροδρομίου. Παράλληλα ακούγονται εκρήξεις.Εκείνος  εξηγεί ότι είναι πύραυλοι «Grad» .

givi novorossia
 
 

Παρακολουθήστε το συνταρακτικό βίντεο που ακολουθεί με τον θαρραλέο ”Givi” να απολαμβάνει το τσιγάρο του και να παραχωρεί συνέντευξη,την ώρα που πέφτουν πύραυλοι δίπλα του.

 [youtube https://www.youtube.com/watch?v=K9k05CbXmqE]

  Την ώρα που ο ήχος της βόμβας γίνεται όλο και πιο ισχυρός αναδεικνύοντας πως πλησιάζει κατά πάνω τους,εκείνος συνεχίζει να μιλάει ανενόχλητος σαν να μην τρέχει τίποτα. Και ενώ οι σύμμαχοι του σπεύδουν να βρουν καταφύγιο σε ένα κτίριο,εκείνος απολαμβάνει το τσιγάρο του, παρακολουθώντας τις εκρήξεις. Στη συνέχεια, παίρνει ένα κομμάτι του πυραύλου, που έχει μόλις χτυπήσει το αυτοκίνητο πίσω του και λέει «« ….είναι ακόμα ζεστό»»χωρίς κανένα φόβο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ