ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ «ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΦΕΤΑ»!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΡΥΣΟ ΚΟΥΦΕΤΟΤου Μιχάλη Τζανάκη

Ο υπουργός απαντά στους πολίτες που του λένε τον «πόνο» τους. Πρώτες πρωινές ώρες και ο υπουργός με τρόπο αμείλικτο «επιχειρηματολογεί» με τα άκρως ευφάνταστα στερεότυπα περί «θυσιών του ελληνικού λαού», την «επερχόμενη ανάπτυξη», τα «πρωτογενή πλεονάσματα» και τις λοιπές ηλιθιότητες που έχουν εθίσει την κοινωνία.

Απογοητευμένη μεσόκοπη κυρία του περιγράφει τα αδιέξοδά της και δεν αργεί να φτάσει στην υπερβολή: «Έτσι μου ‘ρχεται ν’ αυτοκτονήσω!!!». Ο υπουργός δεν χάνει την αυτοκυριαρχία του και απαντά με αυθορμητισμό(;), με θράσος(;), με αφέλεια(;), με αλαζονεία(;), με βλακεία(;) ή μήπως με όλα αυτά;

  • Μιλάς σοβαρά; Θ’ αυτοκτονήσεις επειδή χρωστάς; Όλοι οι Έλληνες χρωστάνε καημένη!!!

Καμία αντίδραση από το δημοσιογράφο, αλλά και καμία ουσιαστική αντίδραση από τους καλεσμένους στην εκπομπή πολίτες. Με το σαρδόνιο χαμόγελό του ο υπουργός και με στυλ «πουλάω τρέλα και σ’ όποιον αρέσει», συνεχίζει το «ποιηματάκι» του περί «θυσιών», «πλεονάσματος» και λοιπών φληναφημάτων.

Γιατί όχι άλλωστε; Επτά χιλιαρικάκια τσιμπά ο «νομοθέτης»-«υπουργός», δίχως τα «τυχερά» και είναι υποχρεωμένος ν’ ακούει τα «μελό» του κάθε ΕΝΦΙΑπληκτου θνητού που δεν έχει «κουκούτσι» μυαλό να αντιληφθεί πόσο έπιασαν τόπο οι «θυσίες» του.

Τελικά αυτά τα δημοσιογραφικά ριάλιτι διασκεδάζουν περισσότερο παρά τα «αυθεντικά». Γιατί π.χ. η Αννίτα Πάνια να κάνει «νούμερα» με τον Κάτμαν, τον Ταμπάκη –πού τους θυμήθηκα ε;- και να μην κάνει «νούμερα» ο Χατζηνικολάου με τον Άδωνη και τον Γιακουμάτο; Άλλωστε άλλο να σου πουλά τρέλα ο «γραφικός» τηλε-ψωνισμένος κι άλλο να σου πουλά την ίδια -ή και μεγαλύτερη τρελίτσα- ο γραβατωμένος κυβερνητικός παράγων!!!

Ναι ξέρω θα ισχυριστεί κάποιος – δηλαδή όλοι το ισχυρίζονται- πως δεν είναι πρόβλημα τα πρόσωπα, αλλά οι πολιτικές!!!

Κατά τη γνώμη μου είναι μέγιστο πρόβλημα και τα πρόσωπα, γιατί αυτά καλούνται να υλοποιούν τις πολιτικές αυτές. Το στυλάκι του παραπάνω υπουργού- που είναι και το στυλάκι των περισσότερων- προσβάλλει τη νοημοσύνη και την αισθητική μας. Τα περιφερόμενα «χρυσά κουφέτα» της κυβέρνησης της ΠΑΣΟΚΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τα προσόντα των ριαλιτο-υπουργών που φλυαρούν ακατάσχετα, αρχίζουν να προκαλούν ναυτία. Ο «τρελός του χωριού» αντιμετωπίζεται με κατανόηση, αρκεί να μη γίνεται ιδιαίτερα …επικίνδυνος!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ