ΗΠΑ : Καταστροφική βουτιά για τα McDonalds !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΗΠΑ : Καταστροφική βουτιά για τα McDonalds !

netakias
Η πιο γνωστή αλυσίδα εστιατορίων ταχείας εστιάσεως McDonalds δείχνει να μην μπορεί να επανακάμψει από την πτώση των πωλήσεων όχι μόνο παγκοσμίως αλλά και στην έδρα της εταρίας στις ΗΠΑ.
Οπως βλέπετε στο γράφημα τα νούμερα είναι απελπιστικά και η εταιρεία αναζητεί ένα θαύμα. Ολα ξεκίνησαν το 2013 όταν η εταιρία ξεκίνησε να λανσάρει μια νέα φτερούγα κοτόπουλου στα 14,000 εστιατόρια της αμερικανικής ενδοχώρας. Κάποιος blogger έγραψε ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο για το νέο έδεσμα της εταιρίας και μέχρι το τέλος της εβδομάδας προσφοράς είχαν μείνει απούλητοι 5.000 τόνοι από φτερούγες, περίπου 20% όλων των αποθεμάτων της εταιρίας έμειναν στο ράφι !
mcg-graphic-one (1)

Στο κεντρικά της εταιρείας ο ένας έδειχνε τον άλλον, άλλοι είπαν ότι ήταν πολύ πικάντικο, άλλοι πολύ ακριβότερο από τον ανταγωνισμό, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποφασισαν κανείς να μην πάρει bonus φέτος.
Ακολούθησε και άλλη καταστροφή φέτος όταν διέρρευσε βίντεο που αποκάλυψεότι το «Αμερικάνικο Κρέας» ήταν στην πραγματικότητα Κινέζικο και μάλιστα σάπιο !!!
Φέτος θα είναι μια από τις πιο δύσκολες χρόνιες της αλυσίδας.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ