#MarkoIvkovic Οργη στην Σερβία για την δολοφονια του 25χρονου απο τουρκους – συγκάλυψη απο την τουρκικη αστυνομία, οργισμένη παρέμβαση του Σέρβου πρωθυπουργού.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

http://youtu.be/hjy7jl5zQ-Q
Τα τουρκικα κτήνη ξαναχτύπησαν σφάζοντας τον 25χρονο Σέρβο MarkoIvkovic. Είχε προηγηθεί η κτηνωδης στάση της αστυνομίας του φασιστικράτους που διέσπασε τους Σέρβους οπαδούς χωρις να τους αφήσει να εισέλθουν στο γήπεδο, ενώ υπήρχαν διαβεβαιώσεις για διαθεσιμα εισιτήρια.
Οι Σέρβοι δέχθηκαν τρεις διαφορετικές επιθέσεις, υπερασπιζόμενοι μόνοι τους τους εαυτούς τους. Σε μια απο αυτες, ο άτυχος MarkoIvkovic δέχτηκε μαχαιριές απο τουρκους υπανθρώπους.
Η αστυνομία υποστήριξε ψευδώς οτι οι Σέρβοι πήγαν να εισέλθουν χωρις εισιτήριο, ενώ απλως προσπαθούσαν να φτάσουν στα εκδοτήρια. Επίσης είπαν πως σε καμμιά περίπτωση δεν υπήρξε επαφή με τουρκους χουλιγκανς. Πράγμα επίσης ψευδές, αφού οι επιθέσεις των υπανθρώπων ηταν οργανωμένες, απανωτές και δολοφονικές.
Ο ξεφτιλισμενος προπονητής της τουρκικής ομάδας αποκάλεσε τους Σέρβους “τρομοκράτες”! Οπως ακριβως αποκαλούσαν τους Αρμενίους, τους Πόντιους και σημερα τους Κούρδους για να τους κατασφαξουν.
Το μπάσταρδο κράτος – τρομοκράτης που διατηρεί ολόκληρη ISIS, εχει το θράσος να χρησιμοποιεί ακομα τον όρο “τρομοκρατία”…
Άμεση ηταν η παρέμβαση του Σέρβου πρωθυπουργού που απαίτησε εντοπισμό και τιμωρία των δραστών, ενώ κήρυξε τον τούρκο υπανθρωπο προπονητή Ανεπιθύμητο προσωπο για την Σερβία, απαγορεύοντας του δια παντός την είσοδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ