ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΒΟΜΒΑ μαχητή των Ιμίων, διαψεύδει τους ισχυρισμούς του αντιναυάρχου Εγκολφόπουλου που "δικαίωνε" την συμμορία Σημιτη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141126050102

«Τα Ίμια ήταν μια δουλειά που θα κράταγε 10 λεπτά, θα είχαμε βουλιάξει, αν θέλαμε, τους Τούρκους»!
Για «καθαρή προδοσία» κανει λογο ο Βαγγέλης Κονσολάκης, υποπλοίαρχος εν αποστρατεία του Πολεμικού Ναυτικού, διαψεύδοντας κάθετα τα περι “ευτυχώς που δεν έγινε σύγκρουση” του αντιναυάρχου ε.α. Γιάννη Εγκολφόπουλου.
Τι είχε ισχυριστεί ο Εγκολφόπουλος; Στην εκπομπή με τον Δήμο Βερύκιο και τον Δημήτρη Σταυρόπουλο:
«Το τελευταίο σήμα από το επιτελείο ήταν η Παναγιά μαζί σας»
«Όταν ήρθε σήμα να αποχωρήσουμε είμαστε έτοιμοι να καταρρεύσουμε» είπε ο κ.Εγκολφόπουλος, κάνοντας λόγο για «τραγικές στιγμές». «Πρώτη φορά είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο να αρπαχτούμε με τους Τούρκους», πρόσθεσε.
«Εάν γινόταν πόλεμος θα φαινόταν η ικανότητα των δυνάμεων εκεί, η αμφιβολία μου είναι τί θα ακολουθούσε, ευτυχώς δεν έγινε. Από αυτό που έχω μάθει από τους Τούρκους είναι ότι δεν περίμεναν την άμεση αντίδραση από ελληνικής πλευράς. Η αναμετάδοση των γεγονότων έφτασε στην ηγεσία των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να αρχίσουν οι επαφές για εξομάλυνση της κρίσης».
«Είχαμε ελικόπτερο στη φρεγάτα, τυχαία ήταν η επιλογή των μελών του» συνέχισε ο κος Εγκολφόπουλος και αναφερόμενος στην πτώση του είπε πως «δεν φαίνεται να το έχουν ρίξει με συμβατικούς τρόπους» ενώ για το ενδεχόμενο να καταρρίφθηκε με ηλεκτρονικά μέσα, είπε πως «υπάρχουν εικασίες και ενδείξεις αλλά είναι δύσκολο να στοιχειοθετηθεί».
Τέλος ο αντιναύαρχος ε.α. εξομολογήθηκε: «δεν θέλω να πω τα λάθη ,δεν θέλω να αποκαλύψω αδυναμίες δικές μας, είναι εσωτερική υπόθεση, έχουν διορθωθεί πολλά όμως.. Αυτοί που πραγματικά συμμετείχαν, που είχαν θέση κλειδί στα Ίμια, δεν έχουν βγει να μιλήσουν» ανέφερε όμως ότι «το κοινό ξέρει αυτά που πρέπει να ξέρει για τα Ίμια».
Ολα αυτά έρχεται να τα διαψεύσει με κατηγορηματικό τροπο ο Βαγγέλης Κονσολακης, κάνοντας λογο ευθέως για εσχάτη προδοσια και σκηνοθεσία Σημιτη για την δημιουργία γκριζων ζωνών στο Αιγαίο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΝΣΟΛΑΚΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ