ΒΙΝΤΕΟ – ΚΟΛΑΦΟΣ: Τρεις ακτιβιστές (;) ή "διαφημιστές" διασυρουν τον γερμανοκρατούμενο ΟΤΕ εισβάλλοντας και αναρτώντας γιγάντιο πανό στην πρόσοψη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΕΟΝ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

Υπάρχει βέβαια και η πληροφορία οτι πρόκειται για “διαφημιστικό τρικ”. Εκει αν πρεπει να επέμβει ο εισαγγελέας! Δηλαδη η εισβολη στο υποτιθέμενο άβατο των τηλεπικοινωνιών, βαπτίζεται “ρεκλάμα”!

Μπατε σκύλοι αλέστε ο “υγιής, ιδιωτικός ΟΤΕ”!
Ενα βιντεο που καταρρίπτει όλη την καθεστωτική προπαγάνδα. Κάτι που φάνταζε αδιανοητο προ ολίγων ετών, όταν ο ΟΤΕ ηταν “μπάχαλο”, οπως υποστήριζαν οι μειοδότες που παρέδωσαν τον ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ οργανισμό στους Γερμανούς.
Και το θεμα ειναι ακριβως αυτο: Πως μπορει ένας οργανισμός εθνικης σημασίας, να βρίσκεται σε τέτοια εγκατάλειψη απο τους κερδοσκόπους γερμανούς. Τους γερμανούς που πουλάνε μεχρι και τα καλώδια του οργανισμού για σκραπ. Πως ειναι δυνατόν ενα κράτος να επιτρέπει το ξεχαρβαλωμα των δομών ασφαλειας ενος οργανισμού ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
Πως διασφαλίζει πολύ σημαντικότερα πράγματα οπως η ασφάλεια των τηλεπικοινωνιών, κράτους και πολιτών.
Αναμένουμε τωρα τις ενέργειες της δικαιοσύνης κατα της διοίκησης και των ιδιοκτητών. Σε οποιοδήποτε πολιτισμένο κράτος, κάτι τέτοιο θα προκαλούσε σεισμό. Εδω ακομα και τα μπουκωμένα απο χρήμα ΜΜ”Ε” προσπάθησαν απλως να “εξαφανίσουν” το συμβάν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ