Νέα συνάντηση Σαμαρά – Βενιζέλου στις 12:30

samaras-venizelos-5701Νέα συνάντηση θα έχουν σήμερα το μεσημέρι, στις 12:30 στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Η νέα συνάντηση έρχεται λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση του χθεσινού Euroworking Group που είχε ως θέμα την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, τα μέλη του Euroworking Group υπογράμμισαν την ανάγκη τρόικα και κυβέρνηση να εργαστούν εντατικά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση μέσα στον Δεκέμβριο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι στη συνάντηση έγινε αναλυτική συζήτηση για την πορεία του ελληνικού προγράμματος και την ομαλή μετάβαση στην επόμενη μέρα. Σε αυτή αναγνωρίστηκε ότι υπάρχει αισθητή πρόοδος σε μία σειρά από τομείς αλλά και ότι σε άλλους τομείς υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη σύγκλιση.

Σημείο συζήτησης σήμερα, αναμένεται να είναι το σενάριο που εξετάζεται τις τελευταίες ώρες για ένα νομοσχέδιο – “σκούπα”, προκειμένου να καμφθούν οι αντιδράσεις των δανειστών, με στόχο να κλείσει η συμφωνία μέχρι το τέλος του έτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ