Ραγδαίες εξελίξεις για το σχέδιο Πυθία: Η δικαιοσύνη οφείλει ενα νέο Γουδή σε αυτους που έριξαν την Ελλαδα στα νύχια του Παπανδρεου.

wpid 20141129104456Έρχονται συλλήψεις για την συμμορία που έφερε τον παραφρονα στη εξουσία. Ο οποίος πλεον δεν μπορει να πείσει κανέναν οτι ήτο απλως αχυρανθρωπος και δεν γνώριζε το δολιο σχέδιο που έριξε την χωρα στα χερια του.
Το θεμα ειναι να μην υπάρξουν πιέσεις στον ανακριτή και η δικαιοσύνη να αποκαλύψει αυτό που όλοι γνωρίζουν. Απο την υπογραφή των αγωγών το 2007 και μετά, η Ελλάδα δέχθηκε πολυδιάστατη επιθεση προκειμενου να ανακοπεί η πολιτικη που θα έκανε την Ελλαδα πρωταγωνίστρια και ανεξάρτητη. Από προεκλογικά λαδώματα, τρομοκρατία, ολοκαυτώματα, ένας ολοκληρωτικός πολεμος με μαέστρο τον Μπράιζα που σημερα επισήμως εξυπηρετεί τουρκικα συμφέροντα.
Κορυφή της καταστροφικής πυραμίδας; Μα φυσικά ο Γιωργος Παπανδρεου. Ο άνθρωπος που υλοποίησε το ολέθριο για την πατρίδα σχέδιο, εξασφαλίζοντας παράλληλα την οικονομική καταστροφη και πολυετή υποδούλωση της πατρίδας.
Ωστε να ειναι ξεκάθαρο πως η Ελλαδα δεν θα ξανασηκώσει κεφάλι.
Ειναι βαρύτατο το έργο του ανακριτή αλλά φαίνεται οτι το φερνει εις πέρας επάξια.
Το μέλλον θα δείξει εαν η δικαιοσύνη θα δώσει το νέο Γουδή που οφείλει στην πατρίδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ