Οι τουρκοι γενοκτόνοι φοβήθηκαν το μπικινι ή τον σταυρό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141130100216
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν δίπλα μας…
Και ενώ ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρεζέ Ταγή Εντομών δήλωσε την περασμένη Δευτέρα ότι από τη φύση τους οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι ίσες με τους άνδρες.
«Δεν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι ίσοι, καθώς οι φύσεις τους είναι διαφορετικές» είπε χαρακτηριστικά.
Οι γυναίκες λοιπόν απεφάσισαν να διαχειριστούν το θέμα διαφορετικά και να προκαλέσουν τον Σουλτάνο με ένα ¨οφθαλμό λουτρό αισθήσεων¨.
Έτσι ο Σουλτάνος τις είδε σχεδόν τσίτσιδες όπως τις γέννησε η μάνα τους και φρίκαρε.
Φρίκαρε για είδε την γύμνια του ανθρώπινου κορμιού που τόσο το ¨σέβονται ¨ στην χώρα του;
Φρίκαρε γιατί θίχτηκε η ξιπασμένη σεμνοτυφία του Νέο-Οθωμανικού στυλ;
Ή ΦΡΊΚΑΡΕ γιατί είδε κατάματα αυτό που ¨παίζει¨ σήμερα ανάμεσα σε εκατομμύρια τούρκους πολίτες ;
Και αυτό που ¨παίζει ¨ σήμερα στα στήθη πολλών τούρκων πολιτών είναι ο ΣΤΑΥΡΟΣ.
Αναφερόμαστε φυσικά στο παρακάτω γεγονός.
Ότι πιο ¨αντιδραστικό¨ σήμερα κινείται στην νέο-Ισλάμ κουλτούρα της γείτονας χώρας ¨φοράει¨ τον ΣΤΑΥΡΟ πριν πηδήξει μέσα στον λάκκο των λεόντων- τζιχαντιστών.
Δεν γνωρίζουμε αν έτσι σκέφτηκε η εικονιζόμενη τουρκάλα αλλά αυτή η φωτογραφία της στοίχισε την επικερδή επαγγελματική σταδιοδρομία της.
Όλοι είπαν ότι την απέλυσαν γιατί φορούσε μπικίνι τολμηρό…
¨Η Σενγούλ απολύθηκε από τις Τουρκικές Αερογραμμές επειδή εργαζόταν και ως μοντέλο. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Turkish Airlines πληροφορήθηκε ότι η 31χρονη είχε κάνει μια αισθησιακή φωτογράφιση για Ιταλικό περιοδικό και προχώρησε στην απόλυση της καθώς η αεροπορική εταιρεία, όπως ανακοίνωσε επισήμως, έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες για το προσωπικό της.
Όλα ξεκίνησαν όταν διέρρευσε στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο η νεαρή επιδεικνύει τις καμπύλες της φορώντας ένα μπικίνι
Και αυτή η ¨αθεόφοβή¨ ξεγυμνώθηκε για να προκαλέσει την οθωμανική σεμνοτυφία ή για να προβάλλει το σχήμα του ΣΤΑΥΡΟΥ που φορούσε κατάσαρκα;
Στην Τουρκία άσχετα με αυτό το γεγονός υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες κρυπτοχριστιανοί που ασφυκτιούν από την νεοθωμανική μέγγενη μιας κουλτούρας που έχει βάλλει στο σημάδι την γυναίκα.
Αυτοί όλοι δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν…
και αγωνιούν για το μέλλον τους, ακριβώς γιατί βλέπουν ότι δεν υπάρχει μέλλον μέσα στα ισλαμικά παραληρήματα του φρέσκου μεγαλοϊδεατισμού του Σουλτάνου και της συνοδείας του.
Τελικά η ίδια η Τουρκία απογυμνώνεται και δείχνει την κρυμμένη πραγματικότητα που κάποιοι θέλουν να κρύψουν ……. δηλ τον ΣΤΑΥΡΟ.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ