Το ΚΚΕ αλλάζει 100 χρόνια μετά λογότυπο

κκε
 
Στην προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για τη διαμόρφωση λογοτύπου, το οποίο θα σηματοδοτεί και θα ενοποιεί τις πολύπλευρες δραστηριότητες εορτασμού των 100 χρόνων του ΚΚΕ, προχώρησε η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος.
Ο διαγωνισμός είναι δίμηνος και θα διεξαχθεί από τον Δεκέμβριο 2014 έως την 31η Ιανουαρίου 2015, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «το λογότυπο- σήμα των 100 χρόνων ΚΚΕ θα εκφράζει και θα αποτυπώνει με πρωτότυπη και υψηλής

αισθητικής σύνθεση, τα στοιχεία και χαρακτηριστικά που απορρέουν από την πρωτοπόρα θεωρία και δράση του ΚΚΕ, όπως αυτά εκφράζονται στο σύνθημα: ΚΚΕ 100 χρόνια. Με το λαό για το σοσιαλισμό! “Σεμνή υπογραφή του λαού μας στις λεωφόρους του μέλλοντος” Γ. Ρίτσος».
«Η Κεντρική Επιτροπή απευθύνεται και καλεί τους εικαστικούς καλλιτέχνες, τους γραφίστες, τους εργαζόμενους στην επικοινωνία και τη διαφήμιση, τους σπουδαστές των Σχολών Καλών Τεχνών, των Γραφικών Τεχνών, των Σχολών Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, όλους όσοι από το χώρο των εικαστικών και της γραφιστικής συγκινούνται και εμπνέονται από τους αγώνες και το όραμα του ΚΚΕ για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και εκτιμούν το ρόλο του ως σταθερού υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων, των κυριαρχικών δικαιωμάτων, της ειρήνης και της αλληλεγγύης των λαών, όπως και την προσφορά του στην ανάπτυξη των τεχνών και του προοδευτικού καλλιτεχνικού έργου, να συμβάλουν με τη δημιουργική συμμετοχή τους στην επιτυχία του διαγωνισμού» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ