Μυστικός…δείπνος Καραμανλή με βουλευτές της ΝΔ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

καραμανλης
 
 
Ο βουλευτής Βοιωτίας, Ανδρέας Κουτσούμπας,γιόρταζε και έβγαλε έξω τους βουλευτές της ΝΔ.
Και δεν είναι τυχαίο η μεγάλη προσέλευση βουλευτών, καθώς ως γνωστόν ο Ανδρέας Κουτσούμπας είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας και για αυτό κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν τη μισή “γαλάζια” κοινοβουλευτική ομάδα, παρά το γεγονός πως στη Βουλή είναι σε εξέλιξη η συζήτηση για τον προϋπολογισμό.
Από το γεύμα αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, αφού είναι γνωστά τα αισθήματα του βουλευτή από τη Βοιωτία για τον πρώην πρωθυπουργό.
Δίπλα στον Κώστα Καραμανλή δεν καθόταν κανένας εν ενεργεία βουλευτής, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας .
Παρών στο γεύμα, ήταν και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.
Ανάμεσα στους βουλευτές που έδωσαν το παρών βρίσκονται ο Κ. Κοντογιώργης, η Ασ. Σκόνδρα, ο Σ. Αναστασιάδης, ο Κ. Κουτσγιαννακόπουλος, Ν. Κακλαμάνης, Δ. Τζαμτζής, Δ. Σαμπαζιώτης, Ηλ. Βλαχογιάννης, Π. Βογιατζής, Ε. Μακρή, Γ. Βλαχος, Κ. Μαρκοπουλος και πολλά στελέχη του κόμματος.
Πέρα από τα γέλια και τα πειράγματα λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας, δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια, με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τους βουλευτές να είναι προβληματισμένοι για τις κρίσιμες διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα και για το πού μπορούν να οδηγήσουν αυτές.
.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ