Στο "Σήμερα" ταξίδεψε στο…μέλλον ο Michael J. Fox στην ταινία "Back to the Future"

Στο «Σήμερα» ταξίδεψε στο…μέλλον ο Michael J. Fox στην ταινία «Back to the Future»Αυγερινός Χατζηχρυσός
Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Back to the Future Part II (1989) ο Marty McFly ταξίδεψε στο «μακρινό» μέλλον, δηλαδή στην Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή σήμερα!
Ολοι όσοι όσοι έζησαν στην δεκαετία του ’80, την εποχή όπου κάθε γειτονιά είχε και και 2-3 κινηματογράφους και ακόμη περισσότερα Video club θα θυμούνται τις εφηβικές περιπέτειες του Michael J. Fox στην τριλογία “Back to the future” όπου προσπαθούσε να αλλάξει την Ιστορία ταξιδεύοντας στον παρελθόν ή στο μέλλον ως έφηβος Marty McFly, φυσικά με το απίθανο αυτοκίνητο του εκκεντρικού καθηγητή Dr. Emmett Lathrop “Doc” Brown που ερμήνευε ο ηθοποιός Christopher Lloyd.
Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Back to the Future Part II (1989) ο Marty McFly ταξίδεψε στο “μακρινό” μέλλον, δηλαδή στην Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014, δηλαδή σήμερα!
Οπως βλέπουμε και στο καντράν του απίθανου αυτοκινήτου του Dr.Emmett αναμένεται να αφιχθή σήμερα στις 01:21!
Φυσικά ακόμη τα αυτοκίνητα δεν πετάνε όπως στην ταινία, ούτε υπάρχουν skateboard χωρίς τροχούς, αλλά τα βιοκαύσιμα είναι προ των πυλών, οι smart tv κοινός τόπος και τα εντοιχιζόμενα φαξ περιττά μιας και υπάρχει το email και τα sms.
Τελικά το “μέλλον” δεν είναι τόσο μακρινό όσο νομίζουμε.
hellasforce.com

Η επιλογή στην χρονομηχανή 4 - Δεκ - 2014
Η επιλογή στην χρονομηχανή 4 – Δεκ – 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ