ΤΡΙΤΗ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σφακιανάκης αφού τάχωσε στους δημοσιογράφους μίλησε για Εφιάλτες και Λεωνίδες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Sfakianakis-p
 
Στη συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης με αφορμή την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ, ο τραγουδιστής επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στους δημοσιογράφους.
Όταν εκείνοι έκαναν φασαρία, ο τραγουδιστής τους είπε: “Σσσσσσσσωπάστε ρε παλιόπαιδα”. Και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Αλλά εσείς, εσείς ρουφιανάκια, δεν ξέρω τι κουμάσια είσαστε; Τι Απαπαπα! Αυτό το έλεγε η Βανδή. Αυτά που παίρνετε τα ανεβάζετε και σε παγκόσμια… Στην πρόβα κάποιος ήρθε και την ανέβασε. Μπορεί να μην ήταν ο Τάκης, μπορεί να ήταν ο Σάκης, ο Κώστας, η Μαρίκα, έχει σημασία; Εγώ έχω μείνει στα δικά μου για σεβασμούς και τέτοια πράγματα. Μονίμως λέω άλλα και γι’ αυτό παρεξηγούμαι”.
Τις δηλώσεις του ο τραγουδιστής, τις έκλεισε ως εξής: “Εύχομαι παιδιά μου κάποια στιγμή να αποδείξουμε πως δεν είμαστε οι απόγονοι του Εφιάλτη, αλλά του Λεωνίδα”. ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *