ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ''ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ'' ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΙΘΩΝ ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.
Εχθές Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014 βιώσαμε για άλλη μια φορά την τρομοκρατία που θέλει να επιβάλλει το Κατοχικό καθεστώς στην Πατρίδα μας.
Η δυναμική παρουσία των ”Πολιτών κατά των πλειστηριασμών” στην Θεσσαλονίκη, για δεύτερη Τετάρτη, στις 3 αίθουσες του Δικαστικού Μεγάρου, όπου λάμβανε χώρα η καταλήστευση και το ξεπούλημα της περιουσίας συμπολιτών μας, σταμάτησε την διαδικασία για άλλη μια φορά.
Όλα αυτά με παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ΜΕΣΑ στις αίθουσες των Δικαστηρίων και με την απειλή της σύλληψης τόσο από τα Αστυνομικά όργανα όσο και από τους συμβολαιογράφους που εκτελούσαν τις διαδικασίες των πλειστηριασμών, ότι θα συλληφθεί όποιος ακόμη τολμήσε να μιλήσει εντός της αιθούσης.
Με την βία οι αστυνομικές δυνάμεις απέβαλλαν συμπολίτες μας από την αίθουσα και παράνομα προσπάθησαν να κλείσουν τις πόρτες των Δικαστικών αιθουσών ώστε να μην εισέλθουν άλλοι.
Έφτασαν στο σημείο να μας ζητούν να παραμείνουμε στην αίθουσα μόνο εάν έχουμε διάθεση να συμμετέχουμε στον πλειστηριασμό και εφόσον φέρουμε την ανάλογη επιταγή!
Παρά τις απειλές και την τρομοκρατία τους δεν μπόρεσαν να κάμψουν την ομοψυχία των συγκεντρωμένων και οι διαδικασίες των πλειστηριασμών ακυρώθηκαν.
Έντρομο το ντόπιο καθεστώς έψαχνε να βρει τρόπο για να δηλώσει στα εγχώρια και ξένα αφεντικά του την υποταγή και την ικανότητα να εκτελέσει τις εντολές τους, που δεν είναι άλλες από την φτωχοποίηση και την καταλήστευση των περιουσιών του Ελληνικού Λαού.
Αναίτια, μισή ώρα μετά την λήξη των πλειστηριασμών και ενώ οι ”Πολίτες κατά των πλειστηριασμών” είχαν αποχωρήσει, κατά το σύνολο τους, από το Δικαστικό Μέγαρο και ευρίσκονταν στο πεζοδρόμιο και τις σκάλες εκτός των δικαστηρίων, οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε σύλληψη 2 συναγωνιστών μας και στην συνέχεια των υπόλοιπων 15, που έτυχε να καθυστερήσουν την αποχώρηση τους.
Μετά από πολύωρη κράτηση τους αφέθηκαν ελεύθεροι οι μισοί και στους υπόλοιπους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ και αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι τις πρώτες πρωινές ώρες.
ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ προς το Κατοχικό καθεστώς ότι δεν θα μας τρομοκρατήσει και δεν θα κάμψει την Αντίσταση μας.
Γνωρίζουμε ότι σχεδιάζουν νόμους για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ώστε να παρακάμψουν την παρουσία μας στις αίθουσες των Ειρηνοδικείων.
Δεν θα τους περάσει.
Θα μας βρουν έξω από τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας που θέλουν να υφαρπάξουν.
Δεν σκοπεύουμε να επιτρέψουμε την παραχώρηση ούτε μια σπιθαμής της Ελληνικής επικράτειας και για εμάς η κύρια κατοικία και η ακίνητη περιουσία του καταδυναστευόμενου Ελληνικού Λαού αποτελεί μέρος της Ελληνικής επικράτειας.
Καλούμε τους Συμβολαιογράφους όλης της χώρας να πάρουν θέση και να απέχουν από τις διαδικασίες του ξεπουλήματος της περιουσίας των συμπολιτών μας.
Γνωρίζουν πολύ καλά, ότι η αδυναμία πληρωμής, δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα των συμπολιτών μας αλλά στην δόλια προσπάθεια του παράνομου καθεστώτος να φτωχοποιήσει του Έλληνες πολίτες και να υφαρπάξει τις περιουσίες τους.
Όταν αποκατασταθεί η Δημοκρατία και η ηθική τάξη στην χώρα μας, όταν τιμωρηθούν οι ένοχοι της προσπάθειας υποδούλωσης του Ελληνικού Λαού και ανατραπούν οι αντισυνταγματικοί νόμοι, τότε μπορούν να κινούν τις διαδικασίες των πλειστηριασμών.
Καλούμε όλους του Δικηγορικούς συλλόγους της χώρας να συμπαρασταθούν έμπρακτα στις Πολιτικές διώξεις του κατοχικού καθεστώτος εναντίον των συμπολιτών μας.
Τέλος καλούμε όλους τους συμπολίτες της Θεσσαλονίκης αλλά και των άλλων πόλεων να στηρίξουν με την παρουσία τους την Αντίσταση και την Αλληλεγγύη στους συμπολίτες που βάλλονται πρώτοι.
Σήμερα ο γείτονας σου αύριο ΕΣΥ.
Μόνο ο ενωμένος Ελληνικός Λαός μπορεί να ανατρέψει την καταστροφική πορεία στην οποία μας οδηγούν.
Να μην διανοηθούν οι κομματικοί μηχανισμοί να χρησιμοποιήσουν για άλλη μια φορά την αθρόα συμμετοχή των Πολιτών στην Αντίσταση και Αλληλεγγύη για κομματικά και πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη.
Είμαστε όλοι εκεί ακομμάτιστοι και χωρίς καμία κομματική ή άλλη κονκάρδα.
Είμαστε όλοι εκεί ΕΝΩΜΕΝΟΙ για να φωνάξουμε
ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ
Δίκτυο Σπιθών ΕΛ.ΛΑ.Δ.Α.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ