Ισλαμιστής κατακρεούργησε 37χρονη «άπιστη» δασκάλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αμπουΤη δολοφονία μίας 37χρονης Αμερικανίδας μητέρας, η οποία μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου στις τουαλέτες ενός εμπορικού κέντρου στο Άμπου Ντάμπι, ερευνούν οι αρχές.

Η 37χρονη νηπιαγωγός,η οποία ήταν μητέρα δύο δίδυμων αγοριών, δολοφονήθηκε στις τουαλέτες ενός σούπερ μάρκετ.

Πελάτισσες που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι είχαν δει την 37χρονη να τσακώνεται με μία «γυναίκα» που φορούσε κελεμπία, μπούρκα και μαύρα γάντια.

Ωστόσο, οι αρχές δηλώνουν ότι δεν είναι βέβαιο πως το άτομο που αναζητείται είναι γυναίκα, καθώς θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται για άντρα που είχε μεταμφιεστεί.

Η 37χρονη, η οποία ήταν χωρισμένη, εργαζόταν σε ιδιωτικό σχολείο στο Άμπου Ντάμπι. Μαζί της ζούσαν οι δύο γιοι της, τη φροντίδα των οποίων έχει αναλάβει προς το παρόν η πρόνοια.

Λίγες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, στο οποίο απεικονίζεται ο ύποπτος της δολοφονικής επίθεσης.

Σημειώνεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου, η αμερικανική πρεσβεία στο Άμπου Ντάμπι είχε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες που διαμένουν στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπήρχαν αναφορές για απειλές τζιχαντιστών εναντίον Αμερικανών δασκάλων που εργάζονται σε αμερικάνικα και άλλα διεθνή σχολεία στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ