Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Το εγγραφο ντροπής με την απαγόρευση των διαδηλώσεων κατα του ναζι δολοφόνου Νταβούτογλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141204104649
wpid 20141204104657

Απαγορεύουν τις διαδηλώσεις κατά την επίσκεψη του Νταβούτογλου στην Αθήνα…
Θαυμάστε την απόλυτη δουλικότητα της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου και των συν αυτώ, σε όλο της το μεγαλείο.
Πριν από λίγο επισκέφτηκαν τα γραφεία διαφόρων κινημάτων εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. και παρέδωσαν απαγόρευση της αυριανής πορείας που διοργανώνουν το Άρδην, η Χριστιανική Δημοκρατία, το ΔΗΚΚΙ, το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν, το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, η Επιτροπή Αλληλεγγύης στο Κουρδιστάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κ.ά…
Το έγγραφο, υπογεγραμμένο από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Κ. Μιχαιρίνα, επικαλείται την «ανάγκη προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των ανωτέρω ξένων επισήμων και των μελών συνοδείας τους και την εξασφάλιση σε αυτούς του αισθήματος ασφαλείας κατά το χρόνο παραμονής τους στη Χώρα μας». Κάπως έτσι λοιπόν, ο Νταβούτογλου και η κουστωδία του επιβάλουν την απαγόρευση του αναφαίρετου δικαιώματος των Ελλήνων Πολιτών στην διαδήλωση και την διαμαρτυρία, σε μια τεράστια έκταση της πόλης, από την πλατεία Κολοκοτρώνη μέχρι. την Αττική οδό και το Αεροδρόμιο!
Δεν δικαιούμαστε, επομένως, να διαδηλώσουμε ελεύθερα απέναντι σε μια τουρκική κυβέρνηση η οποία τα τελευταία τρία χρόνια έχει διαπράξει εγκλήματα εναντίον τόσο των περισσότερων γειτονικών λαών -από την Συρία μέχρι την Κύπρο και το Ιράκ- όσο και εναντίον όσων τολμούν και αμφισβητούν την μονολιθική της εξουσία στ’ όνομα του αυτοπροσδιορισμού των καταπιεζόμενων εθνοτικών, πολιτιστικών και κοινωνικών ομάδων της τουρκικής κοινωνίας -Κίνημα της πλατείας Ταξίμ, Κούρδοι, Αλεβίτες, αντικεμαλική Αριστερά.
wpid 20141204104700
Η ελληνική κυβέρνηση, σπεύδει να εξυπηρετήσει προθύμως τις απαιτήσεις των Τούρκων “επισκεπτών”, και θα εξαπολύσει, όπως από το πρωΐ διαλαλούν όλοι οι μεγάλοι τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, τους κρανοφόρους των ΜΑΤ, για να επιβάλουν σιωπή νεκροταφείου στο κέντρο μιας Αθήνας, που πρέπει να σκύψει με το ζόρι μπροστά στον νέο επικυρίαρχο της ευρύτερης περιοχής.
Αυτό είναι το πραγματικό περιεχόμενο της “ελληνοτουρκικής φιλίας” και των κοινών υπουργικών συμβουλίων, να μεταβληθεί η ελληνική κυβέρνηση σε παράρτημα διοίκησης του αστυνομικού κράτους του Ταγίπ Ερντογάν -στηρίζοντας βέβαια όλα της τα σχέδια για την εγκαθίδρυση μιας νέας περιφερειακής ηγεμονίας.
Εμείς, τα Κινήματα, παρά τις φετφάδες των παραβιάσεων και του κλίματος αστυνομοκρατίας που προσπαθεί να επιβάλλει η ελληνική διοίκηση της νεο-οθωμανικής επικράτειας, επιμένουμε και καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει μαζικά την αυριανή συγκέντρωσή διαμαρτυρίας στα Προπύλαια, τα οποία ούτως ή άλλως δεν τόλμησαν να συμπεριλάβουν στην “απαγορευμένη ζώνη”.
Επίσης, θα περιμένουμε να δούμε, ποία κόμματα συμφωνούν με την κυβερνητική άποψη και άρα θα λάμψουν δια της απουσίας τους από την αυριανή πορεία, ώστε να γνωρίζει ο ελληνικός λαός τους Νενέκους και τους προσκυνημένους.
ΕΞΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΕΞΩ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚOΥΡΔΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΑΝΙ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 5:30 μμ.
ΑΡΔΗΝ
ΔΗΚΚΙ
Χριστιανική Δημοκρατία
Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν
Επιτροπή Αλληλεγγύης στο Κουρδιστάν
Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα
Ανεξάρτητοι Έλληνες
Ιδού και το ειδοποιητήριο της δουλικής απαγόρευσης που επέδωσε πριν λίγη ώρα η ΕΛΑΣ στα διάφορα Κινήματα
Και όπως είπε ο Γέρος του Μωριά, ο μεγάλος αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης,
Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους
Ανεξάρτητος Έλληνας πολίτης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ