Απέλυσαν τις καθαρίστριες λίγο πριν τα Χριστούγεννα!

καθαριστριες2
 
Με κοινή τους δήλωση, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης και Αλέξης Μητρόπουλος, καταγγέλλουν την κυβέρνηση για τις σημερινές επίσημες απολύσεις των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών και ζητούν άμεση ακύρωση της απόφασης.
Να ακυρωθούν τώρα οι επίσημες απολύσεις των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών
Αυτή είναι η θέση τωΝκ.κ. Στρατούλη και Μητρόπουλου, οι

οποίοι στην κοινή τους δήλωση αναφέρουν σχετικά:
“Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου προσέφερε ως «χριστουγεννιάτικο δώρο» στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες του Υπ. Οικονομικών τις οριστικές απολύσεις τους. Χωρίς να περιμένει καν την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο τον ερχόμενο Φεβρουάριο αποφάσισε να χτυπήσει ένα από τα πιο ευάλωτα αλλά και σκληρά αγωνιζόμενα τμήματα των εργαζομένων.
Καλούμε τον λαό, τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών του Υπ. Οικονομικών για την ακύρωση των απολύσεών τους.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει μέχρι τέλους τον αγώνα των καθαριστριών, απαιτεί από την κυβέρνηση την άμεση ακύρωση των απολύσεών τους και δεσμεύεται πολιτικά ότι, εφόσον με τους αγώνες και την ψήφο του λαού αναδειχθεί στην διακυβέρνηση της χώρας, θα επαναφέρει άμεσα στις εργασίες τους όσους και όσες απολύθηκαν σε εφαρμογή των αντισυνταγματικών μνημονιακών νομοθετικών ρυθμίσεων για τις διαθεσιμότητες-απολύσεις στο Δημόσιο”.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ