Καμμένος: Ο ελληνικός λαός να ξεσηκωθεί

kammenos-kourdoi-propilaia6
 
Μπορεί η παρουσία του στη συγκέντρωση στα Προπύλαια κατά του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου να ήταν ολιγόλεπτη – για 10 λεπτά κάνουν λόγο ορισμένοι – αλλά οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου ήταν εξαιρετικά οξείες όσον αφορά την κυβέρνηση και τη στάση της στα εθνικά θέματα.
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αφού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι την ίδια στιγμή που δεν δέχεται να συμμετέχει σε

συμβούλιο πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα, την ίδια ώρα δέχεται στην Αθήνα τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, κάλεσε τον ελληνικό λαό να εξεγερθεί.
«Η κυβέρνηση θα πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί η ίδια να εκτελεί τις εντολές των Γερμανών επικυρίαρχων και της Τρόικας αλλά σε αυτή τη χώρα υπάρχει και το άρθρο 120 που λεέι ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των ελλήνων. Και επάνω σε αυτό το άρθρο καλούμε τον ελληνικό λαό να ξεσηκωθεί» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛΛ.
Αναφερόμενος στην απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής για την απαγόρευση συγκεντρώσεων μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου ο κύριος Καμμένος αφού σημείωσε ότι η απαγόρευση αυτή είχε να βγει από την περίοδο της Χούντας τόνισε ότι «εμείς συναθροιζόμαστε είτε τους αρέσει είτε δεν τους αρέσει».
Αμέσως μετά την αποχώρηση του κυρίου Καμμένου πάντως αξιωματικός της αστυνομίας πλησίασε τους συγκεντρωμένους και τους ρώτησε πόσο διάστημα θα μείνουν στο σημείο.
Εκτός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη συγκέντρωση βρίσκονται Σύριοι, Κούρδοι και μέλη ελληνοκυπριακών οργανώσεων που διαδηλώνουν κατά της επιθετικής εξωτερικής πολιτικής που ασκεί η Τουρκία.
Στα πλαίσια μάλιστα της διαμαρτυρίας οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι έκαψαν την σημαία της Τουρκίας και αφίσες με το πρόσωπο του Αχμέτ Νταβούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ