Ο εγκληματίας Παπανδρεου κατάντησε την Ελλαδα παγκόσμιο καρπαζοεισπράκτορα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141208111707

​…και η κυβερνηση που τον καλύπτει, συνεχίζει το έγκλημα.
Το γράφει ο Μ. Κοττάκης σε άρθρο του στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τίτλο «Παγκόσμιος σάκος του μποξ έγινε η Ελλάδα!» και σημειώνει: «Το ελληνικό ζήτημα χρησιμοποιήθηκε για να κλιμακωθεί ο πόλεμος μεταξύ Κομισιόν- Πούτιν. Οι αποκρατικοποιήσεις λιμανιών, σιδηροδρόμων και εταιρειών παροχής φυσικού αερίου ακυρώθηκαν για να σταλεί το μήνυμα του ανεπιθύμητου πολύ πριν φτάσουμε στην Ουκρανία και στις κυρώσεις.
Έργο Παπανδρέου κι αυτό. Το ελληνικό ζήτημα αξιοποιήθηκε για να εφαρμοστεί για πρώτη φορά η νομοθεσία που επιβαρύνει αναλογικά τους ιδιώτες πιστωτές μιας χώρας για την περίπτωση που αυτή χρεοκοπήσει. Εν τη ευρεία εννοία του χρησιμοποιήθηκε (‘‘κούρεμα’’ καταθέσεων στην Κύπρο) για να πληγούν οι Ρώσοι ολιγάρχες και να ανοίξει το θέμα της μειωμένης προστασίας των καταθέσεων με νέους κανονισμούς.
wpid 20141208111711
Χωρίς υπερβολή, δεν υπάρχει διεθνές θέμα που να μη μας πάτησαν κάτω για χάρη κάποιου άλλου. Αυτό είναι, νομίζω, το μεγάλο ιστορικό, εθνικό και πολιτικό έγκλημα που βαρύνει τον Παπανδρέου: ο διασυρμός της χώρας και η εγκατάστασή της στο κέντρο του παγκόσμιου ρινγκ. Όποιος περνά της ρίχνει και μία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ