Το κάθαρμα ο Ολάντ άνοιξε τις πύλες ωστε ανήλικα παιδιά να ενταχθούν στους ισλαμοφασιστες! Μανα μηνύει το γαλλικό κράτος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141209103858Μητέρα μηνύει το γαλλικό κράτος, επειδή ο ανήλικος γιος της έφυγε από την χώρα για να πολεμήσει στο πλευρό των ισλαμοφασιστών του ΙΚΙΛ. Η μητέρα καταγγέλει την κυβέρνηση της Γαλλίας για την ανικανότητα των αρχών να εμποδίσουν τον 16χρονο γιο της από την μετάβασή του στην Συρία.
Το 16χρονο αγόρι έφυγε από την Γαλλία πριν από έναν περίπου χρόνο, στην προσπάθειά του να κατευθυνθεί προς την Συρία μέσω της Τουρκίας, για «ανθρωπιστικούς λόγους», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην μητέρα του. Όπως δήλωσε η μητέρα του στην εφημερίδα Le Parisien, ο 16χρονος βρίσκεται ακόμη στην Συρία, αλλά δεν λαμβάνει νέα του, ούτε γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία που μετέβη ο γιος της.
Από το 2012, η γαλλική κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει σε ανήλικους με έγκυρο δελτίο ταυτότητας να μπορούν να ταξιδεύουν εκτός χώρας χωρίς την προαπαιτούμενη γονεϊκή αδειοδότηση. Έκτοτε, εκατοντάδες ανήλικοι –όπως και ενήλικοι και ολόκληρες οικογένειες- έχουν μεταβεί στην Συρία μέσω Τουρκίας. Ενώ, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Samia Maktouf, η γαλλική αστυνομία φέρει την υποχρέωση να σταματάει παιδιά που προσπαθούν να μεταβούν σε εμπόλεμες ζώνες.
Ε.Μ.
Hellasforce.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ