Τελικά ο κάθε «τρελός» χρειάζεται τον «τρελό» του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20141209015658Γράφει ο Αριστερόχειρ
Εν αναμονή της πιο θεαματικής κωλοτούμπας του Σύριζα και της προσγείωσής του στην πραγματικότητα θα σας πως ένα ανέκδοτο:
Στον περίβολο ενός ψυχιατρείου ένας τρελός είχε σκαρφαλώσει στην κορυφή ενός στύλου και δεν κατέβαινε. Οι γιατροί και ο διευθυντής του ασύλου προσπαθούσαν να τον πείσουν να κατέβει αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Πλησίασε ένας τρόφιμος του ψυχιατρείου και του είπε να κατέβει αλλιώς θα έκοβε τον στύλο. Τότε αυτός κατέβηκε αμέσως.
Στην ερώτηση γιατί δεν άκουγε τους γιατρούς αλλά συμμορφώθηκε μόνο με την απειλή του τρελού τους απάντησε:
-Εσείς είσαστε λογικοί και δεν θα το κάνατε ενώ αυτός είναι τρελός και θα το επιχειρούσε.
Δεν έχει μεγάλη διαφορά η απειλή αυτού του τροφίμου με την χθεσινή απόφαση του πρωθυπουργού για την άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής του προέδρου.
Ο Σύριζα μεθυσμένος με την εύκολη άνοδό του από κόμμα διαμαρτυρίας σε κόμμα εξουσίας αντί να προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα παρουσιάζοντας ένα σαφές και κοστολογημένο σχέδιο εξόδου από την κρίση, ενέτεινε τον λαϊκισμό και την παροχολογία χωρίς να εξηγεί στους πολίτες αλλά και στις αγορές που θα βρει τα χρήματα. Την πιο κρίσιμη συγκυρία για την χώρα πήρε το παιδαριώδες ρίσκο να εντείνει αυτήν την ανεύθυνη στρατηγική με την απαίτηση εκλογών υπολογίζοντας αποκλειστικά στην όποια υπευθυνότητα της κυβέρνησης να μην ενδώσει. Υπολογίζοντας επί πλέον ότι διαχρονικά σε όλη την μεταπολίτευση η ΝΔ έκανε πάντα ότι συνέφερε την αριστερά.
Έλα όμως τώρα που βρέθηκε ένας «τρελός» και τους έδωσε τον μουτζούρη στο χέρι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ