Προβλήματα από την Κακοκαιρία-Χιόνια στη Βόρεια Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κακοκαιριαΣοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι συνεχείς βροχοπτώσεις σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως έγινε γνωστό από τη βροχή, στο νομό Θεσσαλονίκης, η Πυροσβεστική δέχθηκε, μέχρι στιγμής, 80 κλήσεις για παροχή βοήθειας, από τις οποίες χρειάστηκε να επέμβει σε 20 αντλήσεις υδάτων και σε πέντε κοπές δένδρων, ενώ προβλήματα παρουσιάστηκαν και στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο “Μακεδονία”.

Η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χρειάστηκε και σε τρεις περιπτώσεις απεγκλωβισμού οδηγών από τα οχήματά τους που παγιδεύτηκαν στα νερά, σε παράπλευρη οδό της ΠΑΘΕ, καθώς και στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Ν.Μουδανιών, στο ύψος της γέφυρας του Ρυσίου.

Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απεγκλωβίστηκαν τέσσερα μέλη οικογένειας από το σπίτι τους, στη Νέα Ιωνία, όταν λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού, πλημμύρισε η αυλή του σπιτιού τους.

Στο νομό Κιλκίς, η Πυροσβεστική προέβη σε 15 αντλήσεις υδάτων και σε έναν απεγκλωβισμό οδηγού από όχημα, ενώ στη Χαλκιδική χρειάστηκε να προβεί σε 31 αντλήσεις υδάτων και σε απεγκλωβισμό οδηγού από όχημα που βρέθηκε σε ρέμα.

Προβλήματα παρατηρήθηκαν επίσης στην κίνηση των οχημάτων από τη δυνατή βροχή και την υπερχείλιση χειμάρρων στο νομό Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, εξαιτίας των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν τα ξημερώματα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται, τα οχήματα που κινούνται από 18ο έως το 25ο χλμ. της επαρχιακής οδού Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρρα-Καϊμακτσαλάν, στην Έδεσσα, καθώς και από το 20ό έως το 30ό χλμ. της επαρχιακής οδού Φλώρινας – Καστοριάς μέσω Βιτσίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ