Ζούμε τις αναταράξεις εντός του πολιτικού συστήματος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

SAMARAS3 (1)Όλα αυτά τα απίστευτα που ζούμε είναι τα αποτελέσματα ενός σάπιου πολιτικού συστήματος. Έχουμε ένα πολιτικό σύστημα κλειστό, οικογενειοκρατικό και πλήρως αυτονομημένο από κάθε κοινωνική αναφορά.
Η κοινωνία δεν μπορεί να επέμβει. Οι υπήκοοι (και όχι φυσικά πολίτες), δεν έχουν κανέναν θεσμικό ρόλο για να μπορούν να επέμβουν στο παραμικρό. 
Η Ελλάδα και οι Έλληνες εδώ και 200 σχεδόν χρόνια σύρονται από καταστροφή σε καταστροφή, από προδοσία σε προδοσία. Όλα αυτά οφείλονται σε προσωπικές φιλοδοξίες και διαγκωνισμούς πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων αποκλειστικά εντός του πολιτικού συστήματος.
Το αυτονομημένο ελληνικό πολιτικό σύστημα, προτιμά να έχει αφεντικά στην οικονομική ολιγαρχία και να σύρεται από το εξωτερικό, παρά να ακουμπήσει πάνω στο λαό και να πορευτεί μαζί του. Αυτό είναι χαρακτηριστικό ενός κλειστού πολιτικού συστήματος.
Δυστυχώς, αυτές τις μέρες ζούμε και πάλι τις αναταράξεις εντός του ελληνικού πολιτικού συστήματος, τις οποίες φυσικά θα πληρώσουμε όλοι εμείς η απομονωμένη κοινωνία. Αυτό το σύστημα πρέπει να καταρρεύσει ώστε να εισρεύσει η λαϊκή βούληση στην άμεση λήψη των αποφάσεων και όχι να περιορίζεται μόνο στην επιλογή κομματικών αντιπροσώπων.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ