23/04/2021

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ισλαμιστικά σφαγεία ανθρώπων για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

σφαγειοΟι κτηνωδίες των ισλαμοφασιστών ξεπερνούν ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία…

Βόσνιοι αλλά και Αλβανοί μουσουλμάνοι εξακολουθούν μέχρι σήμερα να απαγάγουν Χριστιανούς, τους οποίους είτε πωλούν ως σκλάβους, είτε τους χρησιμοποιούν για εμπόριο οργάνων στις ισλαμικές χώρες.

Σφαγεία ανθρώπων, τα οποία ουσιαστικά δεν διαφέρουν από εκείνα που χρησιμοποιούνται για τα ζώα, έχουν εντοπιστεί εκτός από τη Συρία, το Λίβανο και το Ιράκ (σε περιοχές δηλαδή που δρα η ISIS), στην Αλβανία και σε άλλες περιοχές των Βαλκανίων.

Στα κολαστήρια αυτά μεταφέρονται και σφαγιάζονται Χριστιανοί κυρίως αιχμάλωτοι, προκειμένου να αφαιρεθούν τα όργανά τους.

Τραγική λεπτομέρεια: τα περισσότερα από τα θύματα είναι ζωντανά κατά τη διάρκεια της «επέμβασης»:

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτει ένας βετεράνος των Ειδικών Δυνάμεων του σερβικού στρατού:

https://www.youtube.com/watch?v=l9IoJvUWHu0

«Σκοτώνουν επίσης ανθρώπους για να πουλήσουν τα όργανά τους στην Τουρκία και τη Σαουδική Αραβία», υποστηρίζει ο Σέρβος στρατιωτικός.

«Απαγάγουν ανθρώπους από το Κόσοβο -κυρίως Σέρβους- και τους αφαιρούν τα όργανα…τους βασανίζουν και τους αφαιρούν τα όργανα, ενώ είναι ακόμα ζωντανοί…Νεαρές Χριστιανές, άνδρες αλλά και παιδιά σφάζονται», προσθέτει.

Ένα ευρωπαϊκό ντοκυμαντέρ επιβεβαιώνει τη μαρτυρία του:

https://www.youtube.com/watch?v=ufpexTFtr7U

Τα ειδεχθή αυτά εγκλήματα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα «πειράματα» που διεξήγαγαν οι Ναζιστές στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Μάλιστα, οι ισλαμιστές μακελάρηδες, όπως άλλωστε και οι Γερμανοί φασίστες, απολαμβάνουν τις σφαγές. Γι” αυτούς δεν είναι μια «βρώμικη» δουλειά, αλλά μια ευκαιρία να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα ένστικτά τους.

Ένας από τους επιζώντες των ισλαμοφασιστών, ο οποίος ονομάζεται Saif Al-Adlubi, ανέφερε ότι ο μουσουλμάνος σφαγέας χαιρόταν να βλέπει τα θύματά του να παραλύουν από το φόβο.

«Απευθυνόμενος σε έναν μεσήλικα Αρμένιο Χριστιανό, τον οποίο προετοίμαζε για την “επέμβαση”, του έλεγε ότι το δέρμα του είναι μαλακό και ότι δεν θα χρειαζόταν να ακονίσει το μαχαίρι του», είπε ο Saif Al-Adlubi.

Τα αποκρουστικά πλάνα από το ισλαμιστικό σφαγείο καταγράφηκαν από έναν άλλο επιζώντα.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ