Ισχύς τους ο φόβος του φοβιτσιάρη!…

Γράφει ο Μαγια

Φοβάστε; Εκείνοι να δείτε! Οι εξωχώριοι και εσωχώριοι «τρομοκράτες». Από τους επικυρίαρχους και τα «κοράκια» της παγκόσμιας τοκογλυφίας, μέχρι την καταρρέουσα κυβέρνηση των εντελοδόχων και τη Διαπλοκή. Από τον διεθνή αρχιτέκτονα της φοροδιαφυγής μέχρι την ντόπια εκπρόσωπο, που η …χάρη της έγινε σύνθημα: «όλοι μαζί, να φτιάξει το μαλλί».


Έχουν λυσσάξει οι άθλιοι, επισείοντας το φόβητρο του χάους, προκειμένου να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές.
Κάθε μέρα δυναμώνει και πιο πολύ ο κυκλώνας της παραπληροφόρησης, των εκβιασμών, της κινδυνολογίας, της καταστροφολογίας. Έθεσαν την Ελλάδα σε «τρομοκρατικό κλοιό». Εξίσωσαν την προσφυγή στις κάλπες με την χρεοκοπία.
Ισχύς τους ο φόβος του φοβιτσιάρη και η παρακμή. Εργαλείο τους η κρίση.
Μνημειώδης η πρεμούρα τους να εκλεγεί, παντί τρόπω, ΠτΔ.
Μέχρι και το σενάριο της απόλυσης του Σαμαρά, εξετάζουν και τον σχηματισμό κυβέρνησης «ειδικού σκοπού», ώστε να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός των 180 ψήφων.
Μα, φοβούνται οι επικυρίαρχοι την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ;
Γιατί, όχι; Ειδικά αν πρόκειται να στραβώσουν τα αρπαχτικά σχέδιά τους και διακινδυνεύσουν τα ανομολόγητα συμφέροντά τους στο μαγαζί γωνία, «η Ελλάς».
Δεν πρέπει να ανησυχούν, μήπως διαταραχτεί το στάτους των υποτακτικών κυβερνήσεων;
Ή, μήπως δεν τους απασχολεί ότι θα συρθούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όχι για το νέο Μνημόνιο, αλλά για το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της χώρας,  από μια αξιοπρεπή, αγέρωχη, αποφασισμένη και δίχως …κουσούρια κυβέρνηση;

Αλλά αυτό, που υποψιάζονται οι επικυρίαρχοι πρέπει πρωτίστως να το αντιληφθούν  οι Έλληνες, που χαμένοι στους καναπέδες της ομαδικής ψυχανάλυσης ανέχονται τα αλαλάζοντα κύμβαλα της καθεστωτικής προπαγάνδας να τους ψεκάζουν με ισχυρές δόσεις παραπληροφόρησηςκαι ραγιαδισμού.

Υ.Γ. Ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Πιέρ Μοσκοβισί, πρώην Τροτσκιστής, σήμερα απολαμβάνει την αγκαλιά της Μέρκελ. Είναι δυνατόν να  κατηγορείται γιατί άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα τη θέση του για την Ελλάδα;…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ