Οι Σκοπιανοί αν θέλουν να γίνουν επαρχία της Μακεδονίας να πληρώσουν!

"Θάνατο" φιλοσκοπιανών, ιμάμηδων, εξωγήιν ων και ότι άλλο σπέρνουν ανενόχλητοι προβ οκάτορες στο κράτος τσίρκο.
 
Η αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ ρίχνει νέο χαστούκι  στους Σκοπιανούς, ορισμένοι εκ των οποίων την έχουν απειλήσει μέσω social media και την έχουν αποκαλέσει «Ελληνίδα πόρνη» για όσα

έχει υποστηρίξει ότι «τα Σκόπια δεν ήταν ποτέ Μακεδονία».
Αυτή τη φορά η πρωτοβουλία ανήκει στην Αμερικανίδα αρχαιολόγο η οποία το βράδυ της Τρίτης έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter ότι «η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε πολλές επαρχίες. Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μια επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν έναν φόρο π.χ. 25%».
«Ή μήπως το 25% είναι πολύ λίγο για αυτή την τιμή; Μήπως το 50% και οι ναοί για τον Αλέξανδρο σε κάθε πολη;» συνέχισε την καζούρα η Κινγκ.
«Αν θέλουν να υιοθετήσουν την ιστορία με βάση τη δική τους λογική ας είναι τουλάχιστον αυθεντικοί… Αν θέλεις να συμμετέχεις, τότε να πληρώσεις» προσθέτει στο σκεπτικό της η αρχαιολόγος απαντώντας στην παραχάραξη της ιστορίας που επιχειρούν κατ’ εξακολούθηση οι Σκοπιανοί.
Το σκεπτικό της Κινγκ κλείνει με ένα «καρφί» για τους Σκοπιανούς: «Προφανώς δεν μιλάω για την επέκταση της Ελλάδας ώστε να τους περιλάβει (σ.σ. τους Σκοπιανούς)… Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν έκανε αυτή την τιμή στις κατακτήσεις του».
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ