ΟΙ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και ωσάν να έχουμε λύσει όλα μας τα προβλήματα στην εγχώρια κολοπετινίτσα του άκρατου αρχωντοχωριατισμού, την Μεγαλόνησο (μμμμμμμ), οι ειδήμονες επί παντός επιστητού 800 χιλιάδες Κύπριοι επιστήμονες της Διεθνούς Πολιτικής Ανάλυσης έχουν αρχίσει να αναλώνονται στα περί των επερχόμενων εκλογών του Αθηναϊκού Κράτους, εκφέροντες “σοβαρές” αναλύσεις (ποιός έχασε τη σοβαρότητα και την βρήκαμε εμείς?), οι μεν περί της επερχόμενης επανάστασης των λαών της Ευρώπης, οι δε περί της επερχόμενης πλήρους καταστροφής της Ελλάδας.
Κι επειδή κάποιοι άλλοι, ιδιαίτερα των ΜΜΕ άρχισαν να εκφράζουν δήθεν την απορία τους στο κατά πόσο το Αθηναϊκό Κράτος υποτιμά τη νοημοσύνη του Ελληνικού Λαού (άραγε είναι η πρώτη φορά?), θα ήθελα να εκφράσω κι εγώ με τη σειρά μου τη δική μου απορία:
Μόνο στο Αθηναϊκό κράτος υποτιμούν την νοημοσύνη του λαού? Εδώ στο μικρό μας “Παράδεισο” δεν την υποτιμούν εδώ και 54 ολόκληρα χρόνια μια δράκα οικογενειών “χεσμένων βρακάδων” καλογηρόφερτων? ή μήπως τα δικά μας προτιμούμε να τα κρύβουμε κάτω από το χαλί?
……και ενώ όλα αυτά τα “θαύματα” θα πραγματοποιούνται στο Αθηναϊκό κράτος, ες Γη Εναλία Κύπρο των “Αγίων Άμεμπτων” απαξάπας ο “αγωνιζόμενος, με τα μαλλιά του ριγμένα πίσω”, Κυπριακός Ελληνισμός (άλλως ραγιαδισμός) θα χορεύει σε ρυθμούς “επαναστατικού καρσιλαμά”, το χορό του αερίου. (Προσφιλής χορός των ιθαγενών ιδιαίτερα μετά την “επαναστατική” κατανάλωση φασίολου του δικοτυλήδονου)!!!!
Επ’ευκαιρία προκαλώ και τον κατά τα άλλα σεβαστό επίτιμο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, κ. Λυσσαρίδη (ο οποίος δεν έχει τίποτα να κερδίσει ή να χάσει εκλογικά) να επαναλάβει δημοσίως αυτά που μας εκμυστηρεύτηκε στο γραφείο του στις αρχές Απριλίου 2012 και τα οποία καταγράφω κατά λέξη: “Νεαρέ μου προτού αρχίσουμε τη συζήτηση για τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές, να σας πω ότι ούτως ή άλλως όλες οι κυβερνήσεις από το 1960 μέχρι και σήμερα ήταν κτισμένες πάνω στη διαπλοκή και τη διαφθορά”. Και αφού ξεπέρασα το αρχικό μου ξάφνιασμα, του επεσήμανα ότι αυτά που μόλις παραδέχθηκε αποτελούσαν και ένα έμμεσο πλην σαφές MEA CULPA, κάτι που άμεσα και χωρίς ενδοιασμούς, προς τιμή του, παραδέχθηκε.
Έτσι λοιπόν, ας ψάξουμε να απολυμάνουμε λιγάκι το δικό μας βόθρο του Αυγείου και ας αφήσουμε τις “εξυπνάδες” και τις “συμβουλές” προς τους αδελφούς Ελλαδίτες: Διαθέτουν μπόλικους εξυπνόβλακες και εκεί και έτσι δεν χρειάζονται να εισάξουν άλλους.
Κώστας Τσαγγαρίδης
Οργανωτικός Γραμματέας Κ.Υ.Μ.Α.
Κέντρο Υπερκομματικής Μαχητικής Αντίστασης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ