Γυναικεία θρησκευτική αστυνομία στην Συρία βασανίζει μουσουλμάνες που δεν τηρούν την σαρία!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σαριαΤοποθέτησαν κατασκευή σαν δαγκάνα στο στήθος μουσουλμάνας γιατί φορούσε «ακατάλληλη» μαντήλα!

Γυναικεία ομάδα κρούσης του ισλαμικού χαλιφάτου φέρεται να βασάνισε μητέρα, τοποθετώντας στο στήθος της αυτοσχέδια κατασκευή που έμοιαζε με παγίδα για αρκούδες, και όλη αυτή η ισλαμική διαστροφή επειδή η επίσης μουσουλμάνα μητέρα δεν φορούσε κατάλληλο σύμφωνα με τις επιταγές της σαρίας νικάμπ.
Η θηλυκή θρησκευτική αστυνομία, γνωστή ως al-Khansa, σπέρνει το τρόμο στους πολίτες της Ράκκας στην Συρία, με τις απάνθρωπες μεθόδους και ποινές που επιβάλλει σε εκείνους που αψηφούν τον ισλαμικό νόμο της σαρίας.

Παρά τους βασανισμούς, τις δολοφονίες και την μεθοδευμένη καταστροφή της συριακής πόλης, ομάδα δημοσιογράφων με την ονομασία «Η Ράκκα σφαγιάζεται σιωπηλά» παραμένει στην πόλη ρισκάροντας τις ζωές τους, προκειμένω να καταγράφουν τις εγκληματικές και μισάνθρωπες δράσεις των μελών του ΙΚΙΛ. Οι δημοσιογράφοι τώρα ισχυρίζονται ότι η 24χρονη μητέρα κακοποιήθηκε από τα θηλυκά τάγματα της ισλαμικής οργάνωσης, μετά την σύλληψή της με την κατηγορία αψήφισης του ισλαμικού νόμου σε δημόσιο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ράκκας.

Μάλιστα, η ίδια η γυναίκα, όπως υποστηρίζει η ομάδα των δημοσιογράφων, τους αφηγήθηκε το αποτρόπαιο περιστατικό που βίωσε. «Ήμουν στην αγορά για να πάρω κάποια είδη, όταν η αστυνομία al-Khansa των γυναικών ήρθε και με συνέλαβε με την κατηγορία ότι το νικάμπ που φορούσα δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις της σαρίας, επειδή ήταν διάφανο. Με συνέλαβαν και με μετέφεραν στα κεντρικά της θρησκευτικής αστυνομίας, οδηγώντας με στο δωμάτιο βασανιστηρίων, όπου μου ζήτησαν να διαλέξω το όπλο βασανισμού μου. Διάλεξα ένα που δεν ήξερα καν τι ήταν, αλλά ήθελα να αποφύγω το μαστίγιο που ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να το αντέξω. Κι έτσι έφεραν μπροστά μου ένα μεταλλικό αντικείμενο με πολλά δόντια, και αφού με ακινητοποίησαν, το τοποθέτησαν στο στήθος μου πιέζοντάς το με δύναμη. Φώναζα από τον πόνο και ήμουν άσχημα τραυματισμένη, ενώ αργότερα με πήγαν τελικά στο νοσοκομείο», δήλωσε η Σύρια, θύμα του ισλαμικού φονταμεταλισμού.

«Ένιωσα την θηλυκότητά μου να καταστρέφεται εντελώς, δεν μπορούμε να ζούμε άλλο έτσι. Δεν ήμουν η μοναδική που βασανίστηκε με αυτό το όργανο, υπήρχαν πολλές γυναίκες στα κεντρικά της θρησκευτικής αστυνομίας και η κατάστασή τους ήταν τραγική», συμπλήρωσε η νεαρή γυναίκα για την απάνθρωπη αντιμετώπισή της από τους ισλαμιστές που εφαρμόζουν την σαρία στην χώρα.

Η αστυνομία al-Khansa που αποτελείται μόνο από μουσουλμάνες έχει στρατολογήσει και δεκάδες μουσουλμάνες της Αγγλίας στην οργάνωσή της τους τελευταίους μήνες που καυχιούνται για τις μεθόδους βασανιστηρίων και εκτελέσεων που εφαρμόζουν στα μέσα ηλεκτρονικής δικτύωσης. Επίσης, υπερηφανεύονται και για την διεύθυνση οίκων ανοχής που έχουν υπό την επίβλεψή τους, όπου γυναίκες της φυλής Yazidi χρησιμοποιούνται ως σκλάβες του σεξ και βιάζονται καθημερινά από μέλη του ΙΚΙΛ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Abu Ibrahim Raqqawi, δημοσιογράφος και μέλος της ομάδας «Η Ράκκα σφαγιάζεται σιωπηλά» εξολομογήθηκε σε διαδικτυακό ενημερωτικό δίκτυο (VICE News) ότι πολλές από τις γυναίκες- μέλη της θρησκευτικής αστυνομίας είναι αλλοδαπές, «προερχόμενες κυρίως από την Αγγλία, τις ΗΠΑ, την Δανία και την Τσετσενία». Ενώ σύμφωνα με άλλη μαρτυρία ανδρός που έπεσε θύμα της αστυνομίας της σαρίας στην πόλη, η θρησκευτική αστυνομία τον συνέλαβε γιατί κάπνιζε τσιγάρο, πράξη η οποία έχει απαγορευτεί από το ισλαμικό χαλιφάτο του ΙΚΙΛ. Ο 25χρονος άντρας εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Raqqawi σχετικάμε το δράμα που έζησε: «Το δωμάτιο που με μετέφεραν ήταν γεμάτο με αίμα και με μαστίγωσαν 40 φορές και μετά με πέταξαν σε ένα κελί μαζί με άλλους κρατούμενους». Για να συνεχίσει λέγοντας: «Κατά την διάρκεια των τριών ημερών που με κράτησαν εκεί άκουγα τις κραυγές γυναικών και ανδρών, οι οποίοι βασανίζονταν από μέλη του ΙΚΙΛ. Το να ακούς τις κραυγές ανθρώπων από την πόλη σου, οι οποίοι βασανίζονται από ξένους είναι ένα άλλο είδους βασανιστηρίου που κατέστρεψε την αξιοπρέπειά μου. Αυτή η πόλη φαίνεται ότι δεν είναι πλέον δική μας και έχουμε γίνει εμείς οι ξένοι εδώ».

Hellasforce

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ