Ο μπαρμπά Φώτης μπορεί να μην βρεί την ψήφο του αλλά βρήκε Περιφέρεια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

κουβέλης
 
 
Την ώρα που ο ένας μετά τον άλλο οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ παίρνουν δρόμους χωριστούς, ο Φώτης Κουβέλης προσπαθεί να κρατήσει το… κόμμα του και στις επερχόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος στη Β’ Αθηνών.
Η συζήτηση για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΔΗΜΑΡ έχει ξεκινήσει και

ενώ ο χρόνος πιέζει, οι υποψήφιοι… λιγοστεύουν επικίνδυνα. Ο πρόεδρος του κόμματος, Φώτης Κουβέλης, θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες υποψήφιος στη Β΄Αθήνας.
Στα ψηφοδέλτια της ΔΗΜΑΡ θα βρίσκονται και αυτή τη φορά ο Νίκος Τσούκαλης και η Μαρία Γιαννακάκη. Ο πρώτος στην Αχαΐα και η δεύτερη στη Β’ Πειραιώς, όπου είχαν εκλεγεί και το 2012. Αμφότεροι συμφώνησαν με την κοινή εκλογική κάθοδό της με το κόμμα Πράσινοι- Αλληλεγγύη, όπως αποφασίστηκε από τη Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο του κόμματος.
Αντίθετα, Ασημίνα Ξυροτύρη, Γιάννης Πανούσης, Γιώργος Κυρίτσης και Θωμάς Ψύρρας δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές.
Η Ασημίνα Ξηροτύρη με δήλωσή της εκφράζει τη διαφωνία της για τη συνεργασία με τους Οικολόγους, ασκεί κριτική στην ηγεσία για τους χειρισμούς σχετικά με την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι θα έπρεπε να είχαν όλα γίνει από καιρό και αφήνει να εννοηθεί ότι σκέπτεται ακόμη και την αποχώρησή της από τη ΔΗΜΑΡ.
Όσον αφορά στη Μαρία Ρεπούση και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη, δεν έχουν λάβει ακόμη επισήμως τις αποφάσεις τους, καθώς διατηρούν επιφυλάξεις για την εκλογική τακτική της ΔΗΜΑΡ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ